Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Zaś u nas partner dostał a ja jeszcze nie .
A 16 maja byliśmy
A 16 maja byliśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ja FMR1 też nie mam. Dzwonili do mnie i powiedzieli, że trzeba powtórzyć bo coś tam i znowu do 1,5msc czekania. Ale resztę też wysłali na szczęścieJa nie mam FMR1, a partner nie dostał żadnych.
Potwierdzam z własnego doświadczenia- na szczęśliwym cyklu naturalnym miałam w sumie 3 monitoringi. Cykl był stymulowany, a przez Nowy Rok obyło się bez ovitrelleZ historii, które ja znam, z mojego otoczenia, kriotransfer na cyklu naturalnym był jak zwykły monitoring cyklu - 2 max 3 wizyty i też tylko wtedy badania krwi + transfer. Więc to pewnie zależy albo od konkretnego przypadku albo od kliniki.
Octenisept z psikaczkiem, gaziki nasączone alkoholem (alkoCLEAN), DUŻE opakowanie termoizolacyjne na leki (takie srebrne).Pytanko do bardziej doświadczonych z Was Robię właśnie zamówienie apteczne - gaziki odkażające, jakieś gazy suche jałowe, insulinkówki do accofilu, pojemnik na odpady medyczne. Czy coś jeszcze warto kupić co ułatwi życie ?
To widzę że ja w ogóle nie wyposażona mam tylko zastrzyki i jakiś octanisept w domuPytanko do bardziej doświadczonych z Was Robię właśnie zamówienie apteczne - gaziki odkażające, jakieś gazy suche jałowe, insulinkówki do accofilu, pojemnik na odpady medyczne. Czy coś jeszcze warto kupić co ułatwi życie ?
Oj ja też totalnie się pod tym kątem nie przygotowywałamTo widzę że ja w ogóle nie wyposażona mam tylko zastrzyki i jakiś octanisept w domu
Czyli nadzieja wciąż jest, trzymam kciukiOj ja też totalnie się pod tym kątem nie przygotowywałam
Dobrego dnia dziewczyny! Samych dobrych wieści
Z moich wieści to dzwoniłam do embriologow i 2 są klasy 12B a jeden się zatrzymał na 6C. Pani mówi że powinny być już morulami a dalej widać te komórki więc mają wydłużyć hodowlę do 6 dnia czyli do niedzieli…