reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Pytanko do bardziej doświadczonych z Was 😄 Robię właśnie zamówienie apteczne - gaziki odkażające, jakieś gazy suche jałowe, insulinkówki do accofilu, pojemnik na odpady medyczne. Czy coś jeszcze warto kupić co ułatwi życie 💉? 🤔
Ja mam tylko octanisept, jałowe gaziki, zapas strzykawek i igieł (bo nie wszystko miałam w penach) + opakowanie termoizolacyjne ;)

Oj ja też totalnie się pod tym kątem nie przygotowywałam 🫣🫣🫣

Dobrego dnia dziewczyny! Samych dobrych wieści ♥️

Z moich wieści to dzwoniłam do embriologow i 2 są klasy 12B a jeden się zatrzymał na 6C. Pani mówi że powinny być już morulami a dalej widać te komórki więc mają wydłużyć hodowlę do 6 dnia czyli do niedzieli… 🥲
Czekamy razem z Tobą 🤞🤞

Oj ja też totalnie się pod tym kątem nie przygotowywałam 🫣🫣🫣

Dobrego dnia dziewczyny! Samych dobrych wieści ♥️

Z moich wieści to dzwoniłam do embriologow i 2 są klasy 12B a jeden się zatrzymał na 6C. Pani mówi że powinny być już morulami a dalej widać te komórki więc mają wydłużyć hodowlę do 6 dnia czyli do niedzieli… 🥲
wciąż trzymamy mocno kciuki 🤞🏻

Ja mam tylko octanisept, jałowe gaziki, zapas strzykawek i igieł (bo nie wszystko miałam w penach) + opakowanie termoizolacyjne ;)
ja robię zamówienie na allegro bo chce już kupić strzykawki do accofilu i tak szukam co tu dobrać do smarta, bo przecież lepiej dodać coś więcej za 25zl niż zapłacić z dychę za dostawę 😂

reklama
Do góry