reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Ja mam tylko octanisept, jałowe gaziki, zapas strzykawek i igieł (bo nie wszystko miałam w penach) + opakowanie termoizolacyjnePytanko do bardziej doświadczonych z Was Robię właśnie zamówienie apteczne - gaziki odkażające, jakieś gazy suche jałowe, insulinkówki do accofilu, pojemnik na odpady medyczne. Czy coś jeszcze warto kupić co ułatwi życie ?
wrobelmm
Czekamy razem z TobąOj ja też totalnie się pod tym kątem nie przygotowywałam
Dobrego dnia dziewczyny! Samych dobrych wieści
Z moich wieści to dzwoniłam do embriologow i 2 są klasy 12B a jeden się zatrzymał na 6C. Pani mówi że powinny być już morulami a dalej widać te komórki więc mają wydłużyć hodowlę do 6 dnia czyli do niedzieli…
amusedxxx
wciąż trzymamy mocno kciukiOj ja też totalnie się pod tym kątem nie przygotowywałam
Dobrego dnia dziewczyny! Samych dobrych wieści
Z moich wieści to dzwoniłam do embriologow i 2 są klasy 12B a jeden się zatrzymał na 6C. Pani mówi że powinny być już morulami a dalej widać te komórki więc mają wydłużyć hodowlę do 6 dnia czyli do niedzieli…
amusedxxx
ja robię zamówienie na allegro bo chce już kupić strzykawki do accofilu i tak szukam co tu dobrać do smarta, bo przecież lepiej dodać coś więcej za 25zl niż zapłacić z dychę za dostawęJa mam tylko octanisept, jałowe gaziki, zapas strzykawek i igieł (bo nie wszystko miałam w penach) + opakowanie termoizolacyjne
testy ciazowe !ja robię zamówienie na allegro bo chce już kupić strzykawki do accofilu i tak szukam co tu dobrać do smarta, bo przecież lepiej dodać coś więcej za 25zl niż zapłacić z dychę za dostawę
wrobelmm
Znam ten bólja robię zamówienie na allegro bo chce już kupić strzykawki do accofilu i tak szukam co tu dobrać do smarta, bo przecież lepiej dodać coś więcej za 25zl niż zapłacić z dychę za dostawę
amusedxxx
to z amazonatesty ciazowe !
reklama
Gosia0132
Jeszcze jak akurat będzie promkato z amazona