na USG obraz jest podobny do czwartku, lekarz powiedział że obraz mało się zmienił ale nic jeszcze nie jest przesądzone, że bywają krwawienia we wczesnej ciąży. Mam leżeć odpoczywać oni będą monitorować.Co mówią lekarze? Może krwiak - często się zdarza
reklama
Lea2022
Moderator
Trzymam kciuki. Jak się czujesz po nocy? Jak krwawienie?na USG obraz jest podobny do czwartku, lekarz powiedział że obraz mało się zmienił ale nic jeszcze nie jest przesądzone, że bywają krwawienia we wczesnej ciąży. Mam leżeć odpoczywać oni będą monitorować.
@Astkamisia powodzenia na transferze aby kropek został na 9msc
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
Motylkowa!
Fanka BB :)
I Tobie też powodzenia!!@Astkamisia powodzenia na transferze aby kropek został na 9msc
Trzymam kciuki
LadyCaro
@Astkamisia @PatPatPat powodzenia dziewczyny!
Dziewczyny takie pytanko dostałam do brania prolutex, duphaston, utrogestan, clexane i buscopan. Zastanawiam się czy różne formy progesteronu brać razem czy z odstępami czasowymi. W style że zastrzyk, czopek i doustnie w tym samym czasie czy na przykład pół godziny przerw.
Avy
Ja miałam trochę przerwy, ale takie było zalecenie lekarza. Nie wiem czy ma to jakieś wielkie znaczenie, bo prog i tak jest skokowy.Dziewczyny takie pytanko dostałam do brania prolutex, duphaston, utrogestan, clexane i buscopan. Zastanawiam się czy różne formy progesteronu brać razem czy z odstępami czasowymi. W style że zastrzyk, czopek i doustnie w tym samym czasie czy na przykład pół godziny przerw.
reklama
Aileen31
Mam nadzieję że będzie dobrzeJa właśnie leżę w szpitalu. W czwartek 21dpt na USG wszystko ok a dziś 25dpt nagle poczułam że coś mi pociekło. Dostałam krwawienia więc odrazu szpital i leżę.