Każda chyba tak miała na początku drogi z in vitroDziękuję dziewczyny za wsparcie mało się udzielam, bo jak czytam jakie jesteście obeznane w tych tematach: leki, hormony, wyniki, itp to czuję się jakbym jakieś forum lekarek czytała przy Was to jestem laikiem więc jedno co mogę zrobić to za Wszystkie bardzo mocno trzymac kciuki
reklama
Jasne. Może źle się wyraziłam, chodziło mi o progesteron, a estrofem wpisałam bo też mam przyjmować teraz. Sorry jak utrudniło zrozumienie. Rozumiem, że chcesz się podzielić swoim doświadczenie co do dawek i rodzaju progesteronu?Estrofem to nie jest progesteron.
Lea2022
Moderator
Ja mam rozpisane godziny.Dziewczyny takie pytanko dostałam do brania prolutex, duphaston, utrogestan, clexane i buscopan. Zastanawiam się czy różne formy progesteronu brać razem czy z odstępami czasowymi. W style że zastrzyk, czopek i doustnie w tym samym czasie czy na przykład pół godziny przerw.
Jmam besins do łykania co 6h i cyclogest dopochwowo co 12. I prolutex dowolnie gdzieś pomiędzy, byle codziennie o podobnej porze.
Lea2022
Moderator
@Astkamisia @PatPatPat powodzenia! Dajcie znać po!
Lea2022
Moderator
To najlepsze wieści w tej sytuacji! A jak daleko krwiak od zarodka?dziś na USG widoczny krwiak ale dość duży 3cmx1,5cm. Ale za to serduszko bije
Hej, przygotowanie do kriotransferu na sztucznym, prawda? PowodzeniaJa mam rozpisane godziny.
Jmam besins do łykania co 6h i cyclogest dopochwowo co 12. I prolutex dowolnie gdzieś pomiędzy, byle codziennie o podobnej porze.
Lea2022
Moderator
Nie, ja już w ciąży, 29dptHej, przygotowanie do kriotransferu na sztucznym, prawda? Powodzenia
Pytałaś o prolutex, ja przy drugim kriotransferze dostałam po nim ogromnej pokrzywki na brzuchu i teraz niestety go unikam (niestety, bo ładnie podnosił progesteron..)Hej, przygotowanie do kriotransferu na sztucznym, prawda? Powodzenia
Ja też tak mam jak mi dzisiaj wyznaczyli punkcję na czwartek to mnie zamurowało tak że nawet o nic nie zapytałamKażda chyba tak miała na początku drogi z in vitro
reklama
Lea2022
Moderator
ja też na początku dostałam, okropne to było i okazało się, że za płytko robiłam zastrzyki. Jak robię głębiej, to tych efektów nie ma.Pytałaś o prolutex, ja przy drugim kriotransferze dostałam po nim ogromnej pokrzywki na brzuchu i teraz niestety go unikam (niestety, bo ładnie podnosił progesteron..)