Oczywiście że trzeba poinformować swojego lekarza o tym że to przy pomocy ivf. Niektóre leki bierze się nawet do 14tc. I wtedy twój lekarz pilnuje kiedy masz je odstawić.A po ivf normalnie można prowadzić ciążę w lux/medi od samego początku? I jak tak, to trzeba informować o tym lekarza? Że ivf miało miejsce?
reklama
Devin
Fanka BB :)
Kurczę nie pomyślałam że mam dwa piesy i ciekawe jak ja będę wychodzić na spacer z jednym dzieckiem, a weź podwójny wózekAle chyba musimy się zapierać rękami i nogami że nie chcemy, wtedy może nam się przytrafi
Miód na moje serce a jakiej klasy blastka była dzieciaczki już na świecie czy jeszcze w ciąży chodziszJeden.
Dobre musiał być w szoku ja jak poszłam na potwierdzę ciąży z córką to jak lekarz powiedział , że jest serduszko wszystko dobrze to z wrażenia zapomniałam butów ubrać wesoło byłoTak, od razu.
Do dzisiaj mi wstyd za moją reakcję w gabinecie Powiedziałam gin, że chyba sobie jaja robi
Avy
Jeszcze się toczę 33tc.Miód na moje serce a jakiej klasy blastka była dzieciaczki już na świecie czy jeszcze w ciąży chodzisz
Zarodek był 3BB.
annn1
Dziewczyny, w środę mam wizytę w innej klinice. Teraz sobie pomyślałam, że może warto by było odświeżyć przed wizytą badania estradiolu, FSH lh. Myślicie że w 4dc jest sens je zrobić czy raczej lekarze bazują na tym, że jakiś czas temu były ok i nie ma sensu ponawiać.
Już końcówka jakiej płci maluchy są my mamy jeszcze zamrożone 5 BB i 3 BB jak się czujesz to bliźniaki jednojajowe czy dwujajoweJeszcze się toczę 33tc.
Zarodek był 3BB.
a może założymy wątek maj ale po ifv ?no bo nas tam jeszcze nie ma
Avy
Czuję się całkiem nieźle Dopiero od tygodnia nie pracuję (tzn. zdalnie coś tam jeszcze klikam).Już końcówka jakiej płci maluchy są my mamy jeszcze zamrożone 5 BB i 3 BB jak się czujesz to bliźniaki jednojajowe czy dwujajowe
Bliźniaki jednojajowe. Dziewczynki
reklama
kaapo
U mnie 21 maja wychodzi, więc bliziutko22 maja tydzień przed Tobą. Tego 23 dpt to mam nadzieję że będzie już serduszko stwierdziłam że powinnam wytrzymać już bez chodzenia na betę ale zobaczymy co mój mózg mi będzie podpowiadał za kilka dni ja robiłam w klinice trzy razy betę z progiem i nie płaciłam za nic (chociaż za drugim razem pani nie była pewna czy próg darmowy i powiedziała że jak coś to najwyżej mi wyślą paragon do zapłacenia za proga).