Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi możesz wpisać wizyty 18.09 i 01.10, zobaczę co na nich się wykluje.okej, w takim razie dodaję kalendarz wizyt na pierwszzej stronie
Znaczy tak, wizyty do ivf już są dodaje wizyty dzieciowe, usg ciążowe etc wiec wpisuje Cie jak rozumiem do wizyt Ivf?To mi możesz wpisać wizyty 18.09 i 01.10, zobaczę co na nich się wykluje.
Cały czas się waham czy podchodzić do kolejnej próby w październiku czy wstrzymać się do listopada.
To super, że szybko doszłaś do siebieJa dziś czuję się już zupełnie normalnie. Nic mnie nie boli, nie plamiłam nawet odrobinę. Jeydne co to ciągle mam ten wzdęty brzuch. Dziś mam zamiar już się porozciągać i iść na długi spacer, bo bardzo brakuje mi ruchu i treningów.
to mi wpisz 19.09 wizytę pierwsze USG po transferzeZnaczy tak, wizyty do ivf już są dodaje wizyty dzieciowe, usg ciążowe etc wiec wpisuje Cie jak rozumiem do wizyt Ivf?
Mi możesz 23.09 wizyta przed transferem, jak okres przyjdzie bo już 3 dzień się spóźniaZnaczy tak, wizyty do ivf już są dodaje wizyty dzieciowe, usg ciążowe etc wiec wpisuje Cie jak rozumiem do wizyt Ivf?
Tak, tak wizyta pod ivf. Nie załapałam, że w poscie chodzi o wizyty ciążoweZnaczy tak, wizyty do ivf już są dodaje wizyty dzieciowe, usg ciążowe etc wiec wpisuje Cie jak rozumiem do wizyt Ivf?