Nie badałam dzisiaj progesteronu jak badałam 5 dpt to był ponad 30 więc dobry Tak się zastanawiam czy blastkq 5 AA może się podzielić takie jakieś przeczucie mam ciężko wytłumaczyć ja z córką w 8 dpt miałam 64 Byla to blastka klasy 2 BBA czemu takie myśli? ja 9dpt miałam 220 i nie było dwócha progesteron jaki?
reklama
Nie jestem w stanie wytłumaczyć ale mam jakieś takie przeczucie , że tam są dwa maluchyKażdy może
Devin
Moderator
Ja też chcemam nadzieje, ze tak, bo marzę o bliźniakach
Devin
Moderator
Ale chyba musimy się zapierać rękami i nogami że nie chcemy, wtedy może nam się przytrafimam nadzieje, ze tak, bo marzę o bliźniakach
Avy
Fanka BB :)
Ja 9dpt miałam 143 i są bliźniakiA czemu takie myśli? ja 9dpt miałam 220 i nie było dwócha progesteron jaki?
Kochana ale były podawane dwa zarodki czy jeden ?Ja 8 albo 9dpt miałam 143 i są bliźniaki
Avy
Jeden.Kochana ale były podawane dwa zarodki czy jeden ?
Devin
Moderator
A na której wizycie się dowiedziałaś że będą dwa? Odrazu na pierwszej?Ja 9dpt miałam 143 i są bliźniaki
reklama
Avy
Tak, od razu.A na której wizycie się dowiedziałaś że będą dwa? Odrazu na pierwszej?
Do dzisiaj mi wstyd za moją reakcję w gabinecie Powiedziałam gin, że chyba sobie jaja robi