reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
o dzięki za podpowiedź Haha, ja się tez zapisałam na wizytę „ginekolog - prowadzenie ciąży”. Myślisz, ze mogę na taką iść od razu czy najpierw trzeba się jakoś zakwalifikować?
Medi? Można iść od razu. Najpierw wola położna (ciśnienie , waga), a później lekarz. Po prostu kartę mi założyła na drugiej wizycie, nic nie gadaly że tak z dupy przychodzę 😹

reklama
Dziewczyny, w środę mam wizytę w innej klinice. Teraz sobie pomyślałam, że może warto by było odświeżyć przed wizytą badania estradiolu, FSH lh. Myślicie że w 4dc jest sens je zrobić czy raczej lekarze bazują na tym, że jakiś czas temu były ok i nie ma sensu ponawiać.
Moja lekarka mi powiedziała, że odpowiedni poziom estradiolu na początku cyklu (do 55) daje lepsze efekty stymulacji. Przez zastrzyki jajniki dostają kopa a jak startuje się od „wyższego” poziomu to odpowiedz jest mniejsza

Do góry