ja dostałam 2 dni po odstawieniu proga, czas się dłużył ale jakoś zleciałomam nadzieję, że i u mnie tak będzie. A Ty miałąś dupka? Bo ja mam i pewnie ja go skończę to kilka dni poczekam...
reklama
Devin
Moderator
O kurczę, pracownik idealnyCzuję się całkiem nieźle Dopiero od tygodnia nie pracuję (tzn. zdalnie coś tam jeszcze klikam).
Bliźniaki jednojajowe. Dziewczynki
ja w 8dpt 147 ale wizyta dopiero przede mną. 19.09 więc dam znaka. Nie ukrywam że też marzy mi się parkaJa 9dpt miałam 143 i są bliźniaki
mi 17 majaU mnie 21 maja wychodzi, więc bliziutko
A jak stoisz z wyprawka?Czuję się całkiem nieźle Dopiero od tygodnia nie pracuję (tzn. zdalnie coś tam jeszcze klikam).
Bliźniaki jednojajowe. Dziewczynki
Gosia0132
Fanka BB :)
Ja dostałam 22 dc. Appka później mi zwariowała jak w klinice usłyszałam, że pomimo brania leków tak się zdarza że dostanie się okresuI co zrobiłaś jak dostałaś w trakcie brania? Odstawilas?
Gosia0132
Medi? Można iść od razu. Najpierw wola położna (ciśnienie , waga), a później lekarz. Po prostu kartę mi założyła na drugiej wizycie, nic nie gadaly że tak z dupy przychodzęo dzięki za podpowiedź Haha, ja się tez zapisałam na wizytę „ginekolog - prowadzenie ciąży”. Myślisz, ze mogę na taką iść od razu czy najpierw trzeba się jakoś zakwalifikować?
Avy
Wszystko mniej więcej gotoweA jak stoisz z wyprawka?
reklama
Gosia0132
Moja lekarka mi powiedziała, że odpowiedni poziom estradiolu na początku cyklu (do 55) daje lepsze efekty stymulacji. Przez zastrzyki jajniki dostają kopa a jak startuje się od „wyższego” poziomu to odpowiedz jest mniejszaDziewczyny, w środę mam wizytę w innej klinice. Teraz sobie pomyślałam, że może warto by było odświeżyć przed wizytą badania estradiolu, FSH lh. Myślicie że w 4dc jest sens je zrobić czy raczej lekarze bazują na tym, że jakiś czas temu były ok i nie ma sensu ponawiać.