reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
o dzięki za podpowiedź Haha, ja się tez zapisałam na wizytę „ginekolog - prowadzenie ciąży”. Myślisz, ze mogę na taką iść od razu czy najpierw trzeba się jakoś zakwalifikować?
Medi? Można iść od razu. Najpierw wola położna (ciśnienie , waga), a później lekarz. Po prostu kartę mi założyła na drugiej wizycie, nic nie gadaly że tak z dupy przychodzę 😹

reklama
Dziewczyny, w środę mam wizytę w innej klinice. Teraz sobie pomyślałam, że może warto by było odświeżyć przed wizytą badania estradiolu, FSH lh. Myślicie że w 4dc jest sens je zrobić czy raczej lekarze bazują na tym, że jakiś czas temu były ok i nie ma sensu ponawiać.
Moja lekarka mi powiedziała, że odpowiedni poziom estradiolu na początku cyklu (do 55) daje lepsze efekty stymulacji. Przez zastrzyki jajniki dostają kopa a jak startuje się od „wyższego” poziomu to odpowiedz jest mniejsza

Do góry