reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
nie mam siły iść do apteki, a jestem sama w domu. Tragedia. Pielęgniarka mówiła, ze to standard w anestezjologii teraz i ze na histeroskopiach tez musiałam mieć, ale clearly nie miała racji, bo nigdy się tak po nich nie czułam źle.
Nie możesz po kogoś zadzwonić, żeby przyszedl? :( przyjaciele, rodzina? To nie brzmi dobrze co piszesz :(

ja Ci mogę polowe mojego opakowania easy @ home wysłać, bo liczę, ze mi się nie przyda aż tyle :p

Dziewczyny a Wam tez dawali fentanyl jako lek przeciwbólowy? Prosiłam pielęgniarki, żeby mi nie podawali, ale dali i nie mogę przestać wymiotować…
Tak ja dostawałam przed drożnością, jednak ja nie wymiotowałam, ale bardzo się słabo czułam i cały dzień przespałam.

Tak ja dostawałam przed drożnością, jednak ja nie wymiotowałam, ale bardzo się słabo czułam i cały dzień przespałam.
ja miałam tylko raz wcześniej, ale to jak leżałam na przeszczepowym oddziale. Myślałam, ze dają, bo to hardkorowy oddział. I u mnie tak samo jak dziś to się wtedy skończyło. Wymiotowanie i brak siły. Dlatego jak dziś usłyszałam, ze znowu mi dadzą to byłam przerażona, ale pielęgniarka mnie uspokoiła, ze to standard i ze przy wszystkich histeroskopiach (po których super się czułam) na pewno tez miałam i ze to kwestia dawki.

reklama
ja Ci mogę polowe mojego opakowania easy @ home wysłać, bo liczę, ze mi się nie przyda aż tyle :p

Dziewczyny a Wam tez dawali fentanyl jako lek przeciwbólowy? Prosiłam pielęgniarki, żeby mi nie podawali, ale dali i nie mogę przestać wymiotować…
Ojej biedna :( Z tego co czytałam to większość klinik podaje fentanyl, ale w sumie nie wiem co ja dostałam. Musza podać coś na ból, więc nie dziwię się że odmówili. Wymioty niestety mogą występować po krótkiej narkozie, my mieliśmy wszystko opisane w dokumentach które podpisywaliśmy. Dbaj o nawodnienie a jak nie będzie przechodzić to przedzwon do kliniki - może podadzą Ci coś dożylnie….

Do góry