amusedxxx
Fanka BB :)
Jakby któraś widziała to proszę dawać znać, ja jestem prawdziwa zakupowa GrażynkąJeszcze jak akurat będzie promka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby któraś widziała to proszę dawać znać, ja jestem prawdziwa zakupowa GrażynkąJeszcze jak akurat będzie promka
Ostatnio chyba z easy home były po 1.40 sztukaJakby któraś widziała to proszę dawać znać, ja jestem prawdziwa zakupowa Grażynką
kochana czyli jesteśmy we dwie , my też transfer 10 lipcaJa po wizycie, transfer 10 lipca w środę
Stres jest nieunikniony wiadome, chociaż jak bardzo się staramy to ten stres podświadomie towarzyszy cały czas, przynajmniej u mnie. Jednak trzeba wierzyć i być dobrych myśli ja odkąd podjęliśmy tą decyzję o przystąpieniu do procedury jestem kłębkiem nerwów, ciągle rozmyślam a moja wydajność w pracy jest tragiczna bo nie mogę się skupić na niczym. U mnie prawdopodobnie nie będzie od razu transferu więc kolejne długie dni oczekiwania, oswiwieje chyba z tej niepewnościDobrego dnia dziewczyny ! muszę przyznać, że już mnie stresik przed środą dopadł… z jednej strony mega się cieszę i jestem wdzięczna za tą kolejną szansę, a z drugiej boję się kolejnego rozczarowania też takie myśli się przebijają … Chociaż staram się o tym nie myśleć i wierzyć w kropka najmocniej - musiałam się wygadać
to prawda , stres ciągle towarzyszy nawet jeść się nie chce ! u mnie 2 poprzednie transfery nieudane więc się mega denerwuje ..Stres jest nieunikniony wiadome, chociaż jak bardzo się staramy to ten stres podświadomie towarzyszy cały czas, przynajmniej u mnie. Jednak trzeba wierzyć i być dobrych myśli ja odkąd podjęliśmy tą decyzję o przystąpieniu do procedury jestem kłębkiem nerwów, ciągle rozmyślam a moja wydajność w pracy jest tragiczna bo nie mogę się skupić na niczym. U mnie prawdopodobnie nie będzie od razu transferu więc kolejne długie dni oczekiwania, oswiwieje chyba z tej niepewności
A nie dostaniesz strzykawek z kliniki? Mi dawali do każdej recepty torbę z igłami, strzykawkami i gazikamija robię zamówienie na allegro bo chce już kupić strzykawki do accofilu i tak szukam co tu dobrać do smarta, bo przecież lepiej dodać coś więcej za 25zl niż zapłacić z dychę za dostawę
Wierzę że będzie wszystko tak jak powinnoto prawda , stres ciągle towarzyszy nawet jeść się nie chce ! u mnie 2 poprzednie transfery nieudane więc się mega denerwuje ..
w końcu musiWierzę że będzie wszystko tak jak powinno