raisonnablement
Fanka BB :)
A jak u ciebie sytuacja wygląda? Pojawiła się miesiączka czy musiałaś mieć zabieg?U nas naturalnie też nigdy nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u ciebie sytuacja wygląda? Pojawiła się miesiączka czy musiałaś mieć zabieg?U nas naturalnie też nigdy nie było
Po odstawieniu luteiny dostałam po 4 dniach krwawienie. Miałam iść na kontrolę koniec sierpnia czy się oczyściło i czy może będzie owulacja ale nie było terminów i idę we wtorek.A jak u ciebie sytuacja wygląda? Pojawiła się miesiączka czy musiałaś mieć zabieg?
Tak. Czekam na wyniktestowałaś????
Ja pracuję teraz przy badaniach nasienia i powiem na pocieszenie, że badania nasienia są niestety bardzo subiektywne. Przy badaniu morfologii np. ocenia się sto plemników tylko. Jeśli chodzi o ilość no tu już ciężko się aż tak pomylić. Czy nasienie było oddane w klinice czy dowiezione? Ile było dni abstynencji ? To wszystko ma wpływ. Bierze jakieś suple ?Zobacz załącznik 1658159
wyniki męża nie napawają nadzieją na powodzenie
Tak jak mówią dziewczyny, przy IVF embriolog z tych 5 milionów na pewno znajdzie te które mają dobrą morfologiędzięki dziewczyny. Moje morale poszły w dół maxymalnie.
To ja u siebie podejrzewam drugą połowę października jeśli chodzi o transfer, ale zobaczymy kiedy się w ogóle pojawi miesiączka po punkcjiPo odstawieniu luteiny dostałam po 4 dniach krwawienie. Miałam iść na kontrolę koniec sierpnia czy się oczyściło i czy może będzie owulacja ale nie było terminów i idę we wtorek.
To będzie 17dc więc jeżeli była owulacja to czuje że już po także nie będzie szansy na transfer. Więc obstawiam transfer na początku października
Chce teraz cykl naturalny, chociaż 2x na sztucznym transfer się udał ale może coś nowego trzeba spróbować
Abstynecji 2 dni, suple bierze, ale teraz ja nie będę już się tym przejmować. Zaraz stymulacja i zapładnianie, nic już się nie da zrobić w tak krótkim czasie. Także nie musimy tych wyników już analizowaćJa pracuję teraz przy badaniach nasienia i powiem na pocieszenie, że badania nasienia są niestety bardzo subiektywne. Przy badaniu morfologii np. ocenia się sto plemników tylko. Jeśli chodzi o ilość no tu już ciężko się aż tak pomylić. Czy nasienie było oddane w klinice czy dowiezione? Ile było dni abstynencji ? To wszystko ma wpływ. Bierze jakieś suple ?