reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

A ja się Wam przyznam, że znowu zaczęło mi odbijać jak na samym początku starań 🙈 już przeglądam wózki, bujaczki itp. Na olxie już mam pełno ogłoszeń dzieciowych dodanych do ulubionych 😅 z jednej strony wiem, że nie mam gwarancji, że się uda, tym bardziej że to pierwszy transfer, ale z drugiej cieszę się, że powróciła ta szczera, prawdziwa nadzieja 🥹 zamierzam afirmować ciążę już od samego transferu, pregnant until proven otherwise ✨

reklama
1725043604252.png

wyniki męża nie napawają nadzieją na powodzenie

A ja się Wam przyznam, że znowu zaczęło mi odbijać jak na samym początku starań 🙈 już przeglądam wózki, bujaczki itp. Na olxie już mam pełno ogłoszeń dzieciowych dodanych do ulubionych 😅 z jednej strony wiem, że nie mam gwarancji, że się uda, tym bardziej że to pierwszy transfer, ale z drugiej cieszę się, że powróciła ta szczera, prawdziwa nadzieja 🥹 zamierzam afirmować ciążę już od samego transferu, pregnant until proven otherwise ✨
Dokładnie, jakoś tak wizja ciąży zaczyna być bardziej realna ☺️

reklama
Do góry