wrobelmm
Fanka BB :)
o to przypomnij mi jeszcze co to za proszek, pamiętam że były jakieś rozmowy na ten temat
Chodzi o BrypohyllumTeż jestem ciekawa o co chodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to przypomnij mi jeszcze co to za proszek, pamiętam że były jakieś rozmowy na ten temat
Chodzi o BrypohyllumTeż jestem ciekawa o co chodzi
Super wiadomości! To chyba troszkę kamień spadł z serca, że jest lepiej niż myślałaś jeszcze parę dni temu ?Siemka, ja z raportem po wizycie 9 pęcherzyków dużych, trzy maleńkie, może jeszcze podrosną. We wtorek kolejna kontrola, czwartek najprawdopodniej punkcja i wszystko wskazuje na transfer świeży we wtorek 10 września )
Super!7dpt beta 97
Aaa no tak i kolejna rzecz do kupieniaChodzi o Brypohyllum
I to pewnie nie ostatniaAaa no tak i kolejna rzecz do kupienia
Aaaaaaa gratuluję!!!!! I co zero objawów??7dpt beta 97
Objawów implantacji nie było.Aaaaaaa gratuluję!!!!! I co zero objawów??
Moja klinika! Czekam na wyniki z hodowliHej Dziewczyny, ja też rozpoczęłam teraz stymulację do in vitro. Dziś jest piąty dzień stymulacji i bolą mnie jajniki, nie czuję się zbyt dobrze, czy Wy odczuwałyscie jakieś dolegliwości? Ktoś może leczy się w Invicta Gdańsk?
Boże, jak się cieszę7dpt beta 97
I jak jesteś zadowolona? Ile miałaś wizyt podczas stymulacji i jak długo u Ciebie trwała? Trzymam kciuki za piękne zarodeczki, od razu podchodzicie do transferu?Moja klinika! Czekam na wyniki z hodowli