reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
dzięki, poczytam o tych objawach :)
No jak ja czytałam dokumenty do IVF i tam było, ze punkcja może się skończyć śmiercią to serce mi mocniej zabiło :p
Dziś byłam na punkcji, było nas 7 w kolejce. Że byłam pierwsza to co nie co podejrzalam ( dodatkowo to moja druga punkcja). Największy "problem" jaki był z pacjentka to że płakała po wybudzeniu bredząc coś o jakimś jedzeniu i nie docierało do niej że jest ok zabiegi 🤣 nie mogła się uspokoić 🤣
Plus jeden niewielki spadek ciśnienia - wyrównany małą tabletką.

To pytanie ode mnie do dziewczyn które stosowały accofil - U was objawy po podaniu były natychmiastowe czy dopiero po kilku godzinach? Jutro mam wziąć pierwszy zastrzyk i nie wiem czy przed wyjściem na miasto to dobry pomysł… czy jednak po powrocie późno w nocy go zrobić. 🫣 @anyżowa ?

To pytanie ode mnie do dziewczyn które stosowały accofil - U was objawy po podaniu były natychmiastowe czy dopiero po kilku godzinach? Jutro mam wziąć pierwszy zastrzyk i nie wiem czy przed wyjściem na miasto to dobry pomysł… czy jednak po powrocie późno w nocy go zrobić. 🫣 @anyżowa ?
W pierwszym cyklu 1 dzień po podaniu dokuczał tylko ból głowy, rozebrało mnie gorzej dopiero na 2gi dzień od zastrzyku ( stan podgorączkowy, osłabienie, bóle mięśni i głowy) trwało to jakieś parę dni, potem już było oki.
Za to w tym cyklu jest inaczej, zastrzyk w niedzielę samym wieczorem robiłam i do tej pory nic nieprzyjemnego się nie dzieje😁
Ja dostałam zalecenie od immuno, żeby robić wieczorem 🙂

reklama
Do góry