reklama
ja też zero.Dla mnie estrofem to jak mentosy kompletnie żadnych
Za to Pani farmaceutka ostrzegła by przy stosowaniu estrofemu zwiększyć zabezpieczenie skóry kremem z spf ponieważ mogą pojawić się przebarwienia
dokładnie. Ja przy stymulacji czułam się okNic albo wszystko co możesz sobie wyobrazić oraz całe spektrum pomiędzy…
LadyCaro
Fanka BB :)
wydaje mi się, że nie. Bo to musi być wiadomo, czy wystąpiła hiperka i jak hormonyDziewczyny, czy jeżeli rozpoczęłam stymulację w poniedziałek i w sobotę mam wizytę kontrolną to czy jest szansa, ze podczas niej już stwierdza czy będzie transfer świeży czy mrożony?
Devin
U mnie dopiero po punkcji-ilości pobranych komórek, lekarz powiedział że podejrzewa że odroczy z racji ilości, ale zdecyduje po badaniu hormonów i tak też byłoDziewczyny, czy jeżeli rozpoczęłam stymulację w poniedziałek i w sobotę mam wizytę kontrolną to czy jest szansa, ze podczas niej już stwierdza czy będzie transfer świeży czy mrożony?
Aileen31
Raczej nie, o tym zadecyduje progesteron pod koniec stymulacjiDziewczyny, czy jeżeli rozpoczęłam stymulację w poniedziałek i w sobotę mam wizytę kontrolną to czy jest szansa, ze podczas niej już stwierdza czy będzie transfer świeży czy mrożony?
fckathy
a po punkcji hormony miałaś badane tego samego dnia co punkcją?U mnie dopiero po punkcji-ilości pobranych komórek, lekarz powiedział że podejrzewa że odroczy z racji ilości, ale zdecyduje po badaniu hormonów i tak też było
reklama
My mamy, badanie zarodków. No i będziemy chcieli AH i embroglue a tylko embroglue wchodzi w refundacjęDziewczyny a ja mam takie pytanie, miałyście jakieś dodatkowe procedury nie wchodzące w zakres programu MZ?