W każdym mieście, zgodnie z ustawą musi być punkt gdzie można oddać. Na zużyte strzykawki i igły są specjalne pojemniki. Do kupienia np na doz.plA muszę mieć specjalny pojemnik? Czy mogę do jakiegoś kartonu?
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
Dasz radę tylko sprawdź czy musisz trzymać leki w lodówce, będziesz miała w razie co gdzie je bezpiecznie przechować?Ej ja będę musiała robić zastrzyki w robocie... Bo mam o 8 rano
LadyCaro
Na szczęście te wieczorne są lodowkowe, poranne nieDasz radę tylko sprawdź czy musisz trzymać leki w lodówce, będziesz miała w razie co gdzie je bezpiecznie przechować?
amusedxxx
na allegro też są dosłownie za groszeW każdym mieście, zgodnie z ustawą musi być punkt gdzie można oddać. Na zużyte strzykawki i igły są specjalne pojemniki. Do kupienia np na doz.pl
amusedxxx
Uff to gitNa szczęście te wieczorne są lodowkowe, poranne nie
mi w aptece dali gratis ale to było 3lata temuna allegro też są dosłownie za grosze
LadyCaro
podpinam sięDziewczyny co bierze się ze sobą na punkcję? Dostaje się spódniczkę czy całe wdzianko? Ja już nie pamiętam
Devin
Ja wzięłam czarna tunikę/sukienkę na siebie.Dziewczyny co bierze się ze sobą na punkcję? Dostaje się spódniczkę czy całe wdzianko? Ja już nie pamiętam
Dostałam takie wdzianko na całą siebie, z takiego materiału jak są te spódniczki u gina i na transfery też takie dają. Tzn u mnie w klinice.
Wodę do picia- mi się chciało pić odrazu na sali. Ewentualnie coś do jedzenia jak masz daleko do kliniki
No i dwie h kazali leżeć, więc telefon/ książkę
reklama
Dong
No tak napisałam- godzina przyjmowania leków nie ma znaczenia, tylko godzina podania ovitrelle i punkcjiOvitrelle bierze się 36 godzin przed punkcją . więc to zależy od godziny punkcji.