Ovitrelle bierze się 36 godzin przed punkcją . więc to zależy od godziny punkcji.U mnie była bardzo ściśle określona godzina podania ovitrelle i to właśnie ze względu na godzinę punkcji
reklama
jutro o 12.40O której transfer?
Lea2022
Moderator
No nie, tak jak wypada owulacja+czas hodowli zarodka. Czyli zakładając owulację około 14dc to transfer pięciodniowej blastocysty masz około 19dc.Dokładnie jak mówisz !
Jeżeli świeży to na 3,5 lub 6 dobę po punkcji, w zależności do jakiego stadium odbywa się hodowla zarodka
Co do transferu mrożonego no to jak by wypadała owulacja (niezależnie czy naturalny cykl czy sztuczny) ok 14 dc
Kasienkaol
Fanka BB :)
trzymam mooooocno kciuki!!!
D
Dukasia
Gość
Tak, ja zgłosiłam ze zaczął się okres i na drugi dzień miałam wizytę, badania, rozpisanie stymulacji i wieczorem rozpoczynałam zastrzyki.Dziewczyny, czy kazda z Was miala wizyte pierwszego dnia stymulki?
raisonnablement
U mnie jutro punkcja, mocno czuję podbrzusze, w ciągu dnia były nawet mdłości. Czuje się już przemęczona, oby te cierpienia były czegoś warte, niech wynik mnie pozytywnie zaskoczy!
raisonnablement
I jakie emocje wam towarzyszą? Bo nie byłaś do końca przekonana, a jak jest teraz?
D
Dukasia
Gość
Musi być dobrzeU mnie jutro punkcja, mocno czuję podbrzusze, w ciągu dnia były nawet mdłości. Czuje się już przemęczona, oby te cierpienia były czegoś warte, niech wynik mnie pozytywnie zaskoczy!
Fakt! Przepraszam, przyspieszyłam procesNo nie, tak jak wypada owulacja+czas hodowli zarodka. Czyli zakładając owulację około 14dc to transfer pięciodniowej blastocysty masz około 19dc.
reklama
LadyCaro
ogólnie to jaram się nawet, dalej mam wątpliwości, ale one chyba ze mną zostaną. I może to lepiej, bo pomogą mi łatwiej zaakceptować niepowodzenie w razie czego ale cieszę się, że się dzieje.I jakie emocje wam towarzyszą? Bo nie byłaś do końca przekonana, a jak jest teraz?