Kasienkaol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzę, no to punkcje mamy obie w tym samym czasieI melduję się po wizycie. 7-8 rokujących pęcherzyków. Punkcja we środę
ale to zleciało, dopiero co zaczynałaśU mnie jutro punkcja, mocno czuję podbrzusze, w ciągu dnia były nawet mdłości. Czuje się już przemęczona, oby te cierpienia były czegoś warte, niech wynik mnie pozytywnie zaskoczy!
ja wszystko wrzucam do pojemnika, w klinice mi mówili że mogę im potem oddać do utylizacjiDziewczyny, co robicie ze zużytymi iglami i strzykawkami po stymulacji?
A muszę mieć specjalny pojemnik? Czy mogę do jakiegoś kartonu?ja wszystko wrzucam do pojemnika, w klinice mi mówili że mogę im potem oddać do utylizacji
Wg własnego uznaniaA muszę mieć specjalny pojemnik? Czy mogę do jakiegoś kartonu?
Tak też tak myślę! Dopiero pierwszy dzień był, a tu już punkcjaale to zleciało, dopiero co zaczynałaś