amusedxxx
Fanka BB :)
24dc, okres chyba w środęTrzymam kciuki! który masz dzisiaj dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24dc, okres chyba w środęTrzymam kciuki! który masz dzisiaj dc?
Mogłabym mieć znów np niepęknięty pęcherzyk chociażbywszystko będzie dobrze! A z jakiego powodu mogą przesunąć transfer ponownie?
a na jakim etapie jesteś teraz na Karowej? Macie już wyniki z Katowic, prawda? Wyszło Wam z nich coś?
to trzymam kciuki i wierze, ze na pewno wszystko się świetnie przygotowało, aby przyjąć dzidzię na pokładMogłabym mieć znów np niepęknięty pęcherzyk chociażby
Online. W Bocianie umawiałam przez ich koordynatora, ale telefonicznie i mailowo. Po przesłaniu potwierdzenia przelewu dostałam link do spotkania.a byliście na żywo? I czy udało się Wam w Bocianie umówić czy w innym gabinecie?
Trzymam kciuki, żeby transfer mógł być zaplanowany na „juz za chwilę”Mam dzisiaj wizytę popołudniu, tak się boje że znowu będziemy musieli przełożyć transfer
U mnie była bardzo ściśle określona godzina podania ovitrelle i to właśnie ze względu na godzinę punkcjiMasz prawie te same dawki i leki co ja miałam tylko ja miałam na odwrót, że menopur i gonal rano, a oranguntana wieczorem ciekawe czy to ma jakieś przełożenie potem na godzinę punkcji
Yeaaa!
Ja miałam mieć 1dc ale wypadało święto więc miałam 2dc i od razu był do 1 dsDziewczyny, czy kazda z Was miala wizyte pierwszego dnia stymulki?
Dokładnie jak mówisz !Dziewczyny, jak to jest? Jeżeli mam w przyszłym tygodniu punkcję to komórka jest od razu zapładniają i rozpoczyna się hodowla i porem zarodek jest albo transferowany albo mrożony w zależności od tego jak zniosę stymulację i jakie będą wskazania, tak? Czy coś pomyliłam? Jeżeli transfer świeży to zazwyczaj jaki czas po punkcji? A jeżeli odroczony do kolejnego cyklu to którego dnia cyklu robi się transfer?