reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dzisiaj mieliśmy trzecią wizytę, na drugiej już mieliśmy robione badania z krwi i moje wymazy :)
A to oni na miejscu wam robili badania czy dali skierowanie? Płaciliście za jakieś badania?
Pytam, bo jestem ciekawa jak to wygląda w naszej klinice i na co ewentualnie się przygotować 😄

A to oni na miejscu wam robili badania czy dali skierowanie? Płaciliście za jakieś badania?
Pytam, bo jestem ciekawa jak to wygląda w naszej klinice i na co ewentualnie się przygotować 😄
Wszystkie badania zrobiliśmy na miejscu i nie płaciliśmy za nie :)
Ale z kolei póki co płaciliśmy za wizyty, a dopiero ta następna już będzie na 100% darmowa i wtedy podpiszemy oświadczenia itp. Do kogo chodzicie w Gamecie?

Staram się sobie tak tłumaczyć że wystarczy jeden ale jest jak jest, głowa jedno serce drugie …♥️

U mnie to jest spowodowane przede wszystkim tym że mam mieć na świeżym transfer a nie transferują w sobotę 🫣🫣
IVF moim zdaniem to jest loteria, my mieliśmy jeden jedyny zarodek który teraz obecnie ma 4 miesiące 😀 po transferze przekonana że nic z tego nie będzie likwidowałam już ostatnie konto oszczędnościowe i wystawiałam jedno auto na sprzedaż byle by jak najszybciej podejść do kolejnej procedury.
A będąc w ciąży wyłam jak głupia oglądając obrady sejmu nad przywróceniem refundacji oczywiście ze szczęścia że już pod względem finansowym większość par nie będzie musiała stresować się finansami żeby podejść do procedury.

reklama
Wszystkie badania zrobiliśmy na miejscu i nie płaciliśmy za nie :)
Ale z kolei póki co płaciliśmy za wizyty, a dopiero ta następna już będzie na 100% darmowa i wtedy podpiszemy oświadczenia itp. Do kogo chodzicie w Gamecie?
my w bocianie od pierwszej wizyty za nic juz nie placilismy :) widac tutaj co klinika to inny zwyczaj

Do góry