reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czy mi się wydaje, że ceny po refundacji sa teraz niższe? 🤔

reklama

Wygląda na to że tak, ale super! :) mój menopur i gonal tydzień temu na pewno jeszcze nie kosztował 3,20 zł :)

Tak, wspominałam na staraczkowym forum że jest nowa lista refundacyjna od 1 lipca 🥰

Że od przyjmowania hormonów czujesz się źle, boli cię brzuch, że jesteś po in vitro że masz pracę fizyczna, ja teraz po punkcji fizycznie nie byłabym w stanie iść do pracy i dźwigać…
no po punkcji to też nie byłam w stanie , mega brzuch ciągnął :/

Transfer odwołany 🙃 mamy 6B, 6B i 6C więc mają próbować je dohodować do 5 doby i zamrozić 😕😫🥲
Hej głowa do góry. 😘 Wyobrażam sobie, że już się nastawiłaś na dzisiaj i teraz ta zmiana planów jest ciężka do pogodzenia się. Niestety w tym procesie trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność. :( Wierzę, że spotkacie się ze swoimi blastkami w następnym cyklu bez problemów :)

reklama
W sumie najgorsze dla mnie jest to, że każdy kolejny cykl oznacza konieczność nieobecności w pracy, a już powoli kończą mi się opcje :(

Do góry