reklama
QueenK
Fanka BB :)
Ja też bym wzięła od internisty, przecież nikt nie mówi że to ma być zwolnienie z kodem B
Ja właśnie dostałam telefon od embriologow. Moje trzy zarodki przeżyły. Dwa są klasy B jeden C. Chce mi się płakać trochę, z jednej strony sie cieszę, że w ogóle rosną dalej ale z drugiej już czuję oddech niepowodzenia na plecach. Nie dość że transfer w 3 dobie to jeszcze są trochę gorszej jakości
Ja właśnie dostałam telefon od embriologow. Moje trzy zarodki przeżyły. Dwa są klasy B jeden C. Chce mi się płakać trochę, z jednej strony sie cieszę, że w ogóle rosną dalej ale z drugiej już czuję oddech niepowodzenia na plecach. Nie dość że transfer w 3 dobie to jeszcze są trochę gorszej jakości
annn1
Nie nastawiaj się negatywnie, czytałam wiele historii gdzie zarodki lepszej klasy dały niepowodzenie, a te niby gorszej dały zdrową i donoszoną ciążę.Ja też bym wzięła od internisty, przecież nikt nie mówi że to ma być zwolnienie z kodem B
Od czego to zależy, że jedne dziewczyny mają transfer z 3 doby a inne z 5? Co wpływa na te różnice ?
Deess.
tak w klinice mówi że defektu ciąży jeszcze nie ma i może się przyczepić ZUSDziwne że lekarz nie chce dać l4 to w klinice ? Moja wprost powiedziała ze wystawi mi wolne nawet na czas stymulacji (źle znosłam Menopur)
Deess.
defektotak w klinice mówi że defektu ciąży jeszcze nie ma i może się przyczepić ZUS
wrobelmm
Dokładnie tak było u mojej przyjaciółki - pierwszy, świeży transfer najlepszego zarodka - beta nawet nie ruszyła. Drugi transfer z gorszej klasy - jest zdrowa ciążaNie nastawiaj się negatywnie, czytałam wiele historii gdzie zarodki lepszej klasy dały niepowodzenie, a te niby gorszej dały zdrową i donoszoną ciążę.
Od czego to zależy, że jedne dziewczyny mają transfer z 3 doby a inne z 5? Co wpływa na te różnice ?
wrobelmm
To może źle się zrozumiałyście, bo Ty nie chcesz ciążowego, a zwykle l4 - chorobowe, na czas po transferze, kiedy nie powinno się wykonywać cięższych prac etc. (chociaż słyszałam o przypadkach, gdzie dziewczyny po transferze nie odpoczywały wcale, a ciąża się rozwijała bez problemu) - lepiej dmuchać na zimne.tak w klinice mówi że defektu ciąży jeszcze nie ma i może się przyczepić ZUS
Asiulkaaaa
Zaciekawiona BB
Dziś byłam na becie 8 dpt. Beta 243 czy to trochę nie za dużo jak na 8 dzień?
reklama
amusedxxx
@Motylkowa! swietny wynik teraz czekamy wszystkie razem z Tobą jak na szpilkach na kolejne wieści z kliniki