reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

A ja melduję się po wizycie. W przyszłym tygodniu kolejna wizyta w środę lub piątek w zależności jak okres wypadnie i zaczynamy stymulację 🙈 od dzisiaj biorę estrofem.
Jeszcze z racji obniżonych parametrów i problemu z jajnikiem pani doktor powiedziała że możemy zapłodnić wszystkie pobrane komórki, a nie tylko 6 i wyraziliśmy zgodę ☺️

reklama
A ja melduję się po wizycie. W przyszłym tygodniu kolejna wizyta w środę lub piątek w zależności jak okres wypadnie i zaczynamy stymulację 🙈 od dzisiaj biorę estrofem.
Jeszcze z racji obniżonych parametrów i problemu z jajnikiem pani doktor powiedziała że możemy zapłodnić wszystkie pobrane komórki, a nie tylko 6 i wyraziliśmy zgodę ☺️
Super 🤩 cudowne wieści! Papierologie już macie za sobą?

Ja też bym wzięła od internisty, przecież nikt nie mówi że to ma być zwolnienie z kodem B 🫣

Ja właśnie dostałam telefon od embriologow. Moje trzy zarodki przeżyły. Dwa są klasy B jeden C. Chce mi się płakać trochę, z jednej strony sie cieszę, że w ogóle rosną dalej ale z drugiej już czuję oddech niepowodzenia na plecach. Nie dość że transfer w 3 dobie to jeszcze są trochę gorszej jakości 🥹😕
Moja bratowa dostała gorszej jakości zarodek - lekarz jak zobaczył go to ponoć powiedział że chjowy (nie dosłownie ale wiadomo). Dzisiaj ten do dupy zarodek ma 3 miesiące. Nie nastawiaj się negatywnie 😉

Może uściślij że chodzi o zwykłe zwolnienie, a nie ciążowe? Mi proponowali zwolnienie nawet podczas zwykłej wizyty z USG🤔
mówiłam a ona na to , że nie ma podstaw do wystawienia l4 , ale z tego co wyczytałam kiedyś to inni lekarze z kliniki wystawiają bez problemu. Zapytam jeszcze w dniu transferu mam u innej doktor może i ta się zgodzi . Chodziłabym normalnie do pracy gdyby nie nocki, dostawy i towar więc lekko nie jest

Ja też bym wzięła od internisty, przecież nikt nie mówi że to ma być zwolnienie z kodem B 🫣

Ja właśnie dostałam telefon od embriologow. Moje trzy zarodki przeżyły. Dwa są klasy B jeden C. Chce mi się płakać trochę, z jednej strony sie cieszę, że w ogóle rosną dalej ale z drugiej już czuję oddech niepowodzenia na plecach. Nie dość że transfer w 3 dobie to jeszcze są trochę gorszej jakości 🥹😕
Trzy zarodki to bardzo dobry wynik! 🥹 Może trójka to będzie Wasza szczęśliwa liczba? Trzy zarodki, transfer w trzeciej dobie. :)

reklama
Super wieści! 😍

Do góry