reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej właśnie wracam z wizyty, 10.07 transfer . Dziś biorę ovitrelle . Zostawiłam w aptece 400zl 🙈
Pytałam o l4 po transferze bo mam pracę też że zmianami nocnymi w tym rozkładanie dostaw itp ale lekarz nie chce dać zwolnienia bo nie ma podstaw żeby wystawić bo to jeszcze ciąża nie jest… jak u was ? Pracowałyście ? Czy bez problemu l4 ?

Hej właśnie wracam z wizyty, 10.07 transfer . Dziś biorę ovitrelle . Zostawiłam w aptece 400zl 🙈
Pytałam o l4 po transferze bo mam pracę też że zmianami nocnymi w tym rozkładanie dostaw itp ale lekarz nie chce dać zwolnienia bo nie ma podstaw żeby wystawić bo to jeszcze ciąża nie jest… jak u was ? Pracowałyście ? Czy bez problemu l4 ?
Mój lekarz nawet za normalną wizytę proponował mi L4, więc podejrzewam, ze i teraz nie będzie problemu... No bo po prosrtu czasem cieżko pogodzić tyle wizyt i pracę.

Żadnego problemu nie miałam. Po punkcji zapytałam i dostałam do dnia transferu a później mam mieć aż do bety. Chyba nawet tyle nie będę chciała bo by mnie w pracy zjedli ale pani doktor mówi że to żaden problem

Dziękuję dziewczyny 🥹 ja już po. Udało się pobrać aż 18 jajeczek (więc od poniedziałku z tych moich 12 jeszcze kilka szybko podroslo). teraz embriolodzy będą wybierać 6 najlepszych do zapłodnienia. 🥹 czuję się bardzo dobrze. Położyłam się na takim stole z nogami w górze, zapięto mi nogi żeby nie spadły i anestezjolog podał leki i po 5 sekundach czarna dziura. Nie było się czego bać, ale też chyba nic mi się nie śniło 🤡 Przebudziłam się na sali jak ubierały mi panie majtki i przenosiły mnie na fotel i potem na łóżko. Teraz leżę sobie w sali na pooperacyjnej i czekam na wypis :)

Żadnego problemu nie miałam. Po punkcji zapytałam i dostałam do dnia transferu a później mam mieć aż do bety. Chyba nawet tyle nie będę chciała bo by mnie w pracy zjedli ale pani doktor mówi że to żaden problem
o moja właśnie nie chce dać i teraz nie wiem co mam zrobić bo nie chce się chwalić w pracy ani opowiadać co się dzieje bo nie wiem jak to będzie .

Dziękuję dziewczyny 🥹 ja już po. Udało się pobrać aż 18 jajeczek (więc od poniedziałku z tych moich 12 jeszcze kilka szybko podroslo). teraz embriolodzy będą wybierać 6 najlepszych do zapłodnienia. 🥹 czuję się bardzo dobrze. Położyłam się na takim stole z nogami w górze, zapięto mi nogi żeby nie spadły i anestezjolog podał leki i po 5 sekundach czarna dziura. Nie było się czego bać, ale też chyba nic mi się nie śniło 🤡 Przebudziłam się na sali jak ubierały mi panie majtki i przenosiły mnie na fotel i potem na łóżko. Teraz leżę sobie w sali na pooperacyjnej i czekam na wypis :)
18 jajeczek! Szalona! 😍 Gratulacje ❤️ Super też, że dobrze się czujesz. Obyś teraz szybciutko dostała wypis i mogła odpoczywać we własnym łóżku.

reklama
Do góry