Wspominam dosyć boleśnie punkcję (w sensie czas po wybudzeniu, nawet dostałam kroplówkę ) ale miałam w piątek więc do poniedziałku doszłam do siebie i nie brałam więcej wolnego. Myślę że nie będzie Ci potrzebne. Chociaż jeżeli będziesz źle się czuć to o zwolnienie śmiało możesz poprosić.Niby tak ale z tą jakością może być też różnie ze względu na amh. Zobaczymy oby ostatecznie chociaż 3 zarodki były
Dziewczyny mam jeszcze dylemat jak robić z L4 po punkcji. Na ile dni miałyście L4? Rozważam wzięcie po prostu 1 dnia urlopu na piątek i zastanawiam się czy to wystarczy plus weekend? Czy jednak więcej odpoczynku było wam było potrzebne?
reklama
Devin
Fanka BB :)
Żadnych test ciążowy 5dptJa odpoczywam na l4 od dzisiaj, dostałam na tydzień, jakie miałyście pierwsze objawy i kiedy po udanym transferze?
Devin
Ja nie brałam w ogóle wolnego. Ale jak chcesz odpocząć to piątek jak najbardziej, wtedy długi weekendNiby tak ale z tą jakością może być też różnie ze względu na amh. Zobaczymy oby ostatecznie chociaż 3 zarodki były
Dziewczyny mam jeszcze dylemat jak robić z L4 po punkcji. Na ile dni miałyście L4? Rozważam wzięcie po prostu 1 dnia urlopu na piątek i zastanawiam się czy to wystarczy plus weekend? Czy jednak więcej odpoczynku było wam było potrzebne?
amusedxxx
Ja miałam punkcje w czwartek, nie musiałam pracować ale gdyby tak było to na pewno poprosiłabym o zwolnienie na dzień punkcji oczywiście i dzień po pewnie też, tak dla własnego spokoju a potem to już zależnie od samopoczucia, u mnie było wszystko dobrze oprócz pobolewania podbrzusza.Niby tak ale z tą jakością może być też różnie ze względu na amh. Zobaczymy oby ostatecznie chociaż 3 zarodki były
Devin
Właśnie, niech już wyłazi
tak, właśnie w tej chwili tak się rozpycha, że mu tłumaczę aby już wychodził skoro w środku ciasno i potwierdzam, że szczęśliwie udało się za pierwszym razem transfer mrożony bo wyprodukowałam 36 jajek i organizm musiał troszkę odpocząć (w międzyczasie torbiele krwotoczne) - punkcja była chyba 12 października, a transfer finalnie 5 grudnia
Trzymam kciuki za Was wszystkie
raisonnablement
Ja czekam do bety w 7dpt, pewnie wtedy oszaleje czekając na wynik badańŻadnych test ciążowy 5dpt
Devin
Ja szaleję coraz bardziej. Cały weekend się stresowałam bo dziś miałam 1 wizytę. Weszlam cała roztrzęsiona. Teraz w sumie dalej jestem. Nie wiem jak ja -mam nadzieję- wytrzymam 9 miesięcyJa czekam do bety w 7dpt, pewnie wtedy oszaleje czekając na wynik badań
raisonnablement
Wszystko ok? Opowiedz jak przebiegła wizyta!Ja szaleję coraz bardziej. Cały weekend się stresowałam bo dziś miałam 1 wizytę. Weszlam cała roztrzęsiona. Teraz w sumie dalej jestem. Nie wiem jak ja -mam nadzieję- wytrzymam 9 miesięcy
reklama
Deess.
5dpt poszłam zrobić progesteron bo miałam go pilnować i mnie podkusiło i zrobiłam betę , wyszła już dodatnia potem kontrolowałam co 2 dni przyrostyJa odpoczywam na l4 od dzisiaj, dostałam na tydzień, jakie miałyście pierwsze objawy i kiedy po udanym transferze?
Od 6dpt bóle podbrzusza przez chyba 2 tygodnie wspomagałam się nospa , teraz już mniej . Plus ból piersi