Kiedy masz transfer ?Życzę nam żebyśmy się spotkały razem na październikowych mamusiach ;*
reklama
Agunia1401
Moderator
Dowiem się w sobotę 10dc mam w sobotę.Kiedy masz transfer ?
amusedxxx
Moderator
jak kupisz ostre igły to sam zastrzyk nie boli, ale mnie bolało miejsce po zrobieniu często, czasem nawet do następnego dniaDziewczyny czy bierze któraś utrogestan+ prolutex ? To zastrzyki - bolesne ?
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
A my tu czekamy na updateChyba już o nas @fckathy zapomniała
Sunflowerxxx
Ja będę mieć w podobnym terminie co Ty transfer mam wizytę 2 stycznia w klinice, to będzie 11dc i wtedy ustalimy date. Ale myślę że transfer będzie we wtorek lub środę za tydzień.Miałam dzisiaj USG. Za tydzień we wtorek mam transfer... Moja ostatnia ...
Ja będę mieć w podobnym terminie co Ty transfer mam wizytę 2 stycznia w klinice, to będzie 11dc i wtedy ustalimy date. Ale myślę że transfer będzie we wtorek lub środę za tydz
Mrożony czy świeży? @Sunflowerxxx
Sunflowerxxx
Cykl sztuczny, mam jeszcze 2 mrozaki, w grudniu mialam transfer ale zaliczyłam biochema. Jak nam się uda to jeszcze będziemy na wrześniowych mamachMrożony czy świeży? @Sunflowerxxx
Mam
Mam nadzieję , że się uda... Ja biochema zaliczyłam w październiku... Teraz w grudniu beta ani nie drgnęła... mi został ostatni mrozak oby szczęśliwy!Cykl sztuczny, mam jeszcze 2 mrozaki, w grudniu mialam transfer ale zaliczyłam biochema. Jak nam się uda to jeszcze będziemy na wrześniowych mamach
reklama
Sunflowerxxx
Oby nasze mrozaki byly tymi szczesliwymi! Tego nam życzę w 2025!Mam
Mam nadzieję , że się uda... Ja biochema zaliczyłam w październiku... Teraz w grudniu beta ani nie drgnęła... mi został ostatni mrozak oby szczęśliwy!