reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Oczywiście mają nie wiedziałam że jest ivf .ale bronienie kogos kto pisze do ludzi że jest słaby to jest chamskie .
Mi hormony uderzyły a innym głupota do głowy. Miłego dnia
Zareagowała podobnie jak Ty bo też jest w ciąży. Trochę szacunku do każdego a nie od razu z buta. I nie denerwuj kobiet no tu co druga w ciąży, ja też więc nie denerwuj bo nie wiesz co to ciąża po in vitro.

reklama
Łazi po innych grupach a jak się jej napisze grzecznie.
To odpisując już nie jest miła.
Jak ty chcesz szeryfowac to bardziej się przyłóż do tego .
Bo regulamiiny po cos są .
Jeśli ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem,nie moja winna .
Twoje zachowanie jest po prostu żałosne i na tym skończę. Trochę pokory i poczucia wstydu za własne zachowanie naprawdę nikomu nie zaszkodzi, a skoro masz z tym problem, to po prostu opuść ten wątek, który i tak totalnie Cię nie dotyczy i się nie pogrążaj. Hormony ciążowe to akurat też marna wymówka w Twoim przypadku. Życzę zdrowej ciąży, mniej nerwów i frustracji.

Pani to pisze się z dużej nie z małej.
Obroczyni się znalazły
Gdzie byłyście jak pisała że ktoś jest słaby i była nie miła.
Nie obchodzi mnie co przeszła. Jeśli ktoś jest nie mily a później usuwa komentarze to świadczy tylko o drugiej osobie a ja chamstwa nie toleruje.
Nie ma obowiązku pisania "Pani" rozpoczynając od dużej litery - jest to uznaniowo grzecznościowy zwrot.
Natomiast:
-nie "pisze", a "jest napisane"
-albo "obrończyni się znalazła" albo "obrończynie się znalazły"
-"miła" to przymiotnik, piszemy z "nie" łącznie
-absolutnie brakuje interpunkcji w Twojej wypowiedzi
-oraz "ł" w "miły"

Jeśli chcesz komuś punktować kwestie językowe czy składniowe - zacznij od poprawności własnych wypowiedzi. Jak widać, jest w nich znacznie więcej błędów.

@Madame JS z serdecznymi pozdrowieniami ;)

A co do meritum - rozumiem, że coś może Cię oburzać, natomiast jeśli nie jesteś Członkiem/Członkinią (jeśli wolisz feminatywy) danego wątku (a więc danej podspołeczności) to pozwól proszę decydować Osobom z danej grupy co jest dla nich ok, a co nie. Jeśli my tu będziemy miały problem to damy Dziewczynie znać. Jeśli nie to też sobie poradzimy :)

To też nie jest grupa dla Ciebie.
Jak byk pisze in vitro refundacja,
A ty wjeżdżasz z ciąża.
Oj nic mnie w życiu nie zaskoczy .
Czytania ze zrozumieniem niby łatwe,a jednak dla innych trudne .
kobieto ogarnij sie
moze ty nie jestes we wlasciwym miejscu
kazda z nas ma swoja historie z in vitro

szkoda mi mojej pozytywnej energii na rozmowy z toba

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry