reklama
Co do schodzenia z leków estrofem odstawiałam stopniowo, proga miałam zmniejszonego po 12tc, odstawiłam w 19tc ale też w ciągu tygodnia zmniejszałam dawki do 0. Jutro prenatalne więc zobaczymy jak szyjka, fizycznie nie odczuwam żadnych dolegliwości.
fckathy
Fanka BB :)
Jestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0 mój brzuszek jeszcze malutki - tak jak go wybiło w okolicy 10-12 tygodnia to tak się mniej więcej dalej utrzymuje ale Dzidzi ma już 290 gram i jakieś 22 cm plus minus, wiec jest już poważną kobietą lozysko mam na przedniej ścianie, wiec ruchow żadnych jeszcze nie czuje, ale mała naciska mi na macice nieraz i twardniej mi brzuch w różnych punktach na chwile i można się z nią poprzepychać, co jest śmieszne a co u Was? Nie wchodziłam nie czytałam, bo mi to nie służyło dobrze przez jakiś czas, wiec nic nie wiem.Chyba już o nas @fckathy zapomniała
Lily_of_the_valley
Ale pięknie dobrze przeczytać od Ciebie dobre wiadomości trzymałam za Ciebie mocno kciukiJestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0 mój brzuszek jeszcze malutki - tak jak go wybiło w okolicy 10-12 tygodnia to tak się mniej więcej dalej utrzymuje ale Dzidzi ma już 290 gram i jakieś 22 cm plus minus, wiec jest już poważną kobietą lozysko mam na przedniej ścianie, wiec ruchow żadnych jeszcze nie czuje, ale mała naciska mi na macice nieraz i twardniej mi brzuch w różnych punktach na chwile i można się z nią poprzepychać, co jest śmieszne a co u Was? Nie wchodziłam nie czytałam, bo mi to nie służyło dobrze przez jakiś czas, wiec nic nie wiem.
Lily_of_the_valley
fckathy
Dziękuje ja za Ciebie i wszystkie inne „stare” staraczki rowniez A Ty na jakim etapie?Ale pięknie dobrze przeczytać od Ciebie dobre wiadomości trzymałam za Ciebie mocno kciuki
Lily_of_the_valley
Dziękuję U mnie świeży transfer się nie udał, a teraz po drugim beta rośnieDziękuje ja za Ciebie i wszystkie inne „stare” staraczki rowniez A Ty na jakim etapie?
Na 8 wrześniaNa kiedy wychodzi Ci termin?
fckathy
Super! Tym razem na pewno już wszystko będzie dobrze masz jakies preferencje co do płci?Dziękuję U mnie świeży transfer się nie udał, a teraz po drugim beta rośnie
Na 8 września
reklama
Lily_of_the_valley
Mam tylko preferencje, żeby wszystko było dobrze marzyliśmy o chłopcu, ale to nieistotne zupełnie po tylu latachSuper! Tym razem na pewno już wszystko będzie dobrze masz jakies preferencje co do płci?