Ja chyba nie miałam boli ale jak masz to się połóż odpocznij. Słyszałam że niektóre dziewczyny mają takie bóle. Masz dobry progesteron? Kiedy usg?Dziewczyny czy ból brzucha jak na okres jest normalny?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba nie miałam boli ale jak masz to się połóż odpocznij. Słyszałam że niektóre dziewczyny mają takie bóle. Masz dobry progesteron? Kiedy usg?Dziewczyny czy ból brzucha jak na okres jest normalny?
Tak progesteron mam zajebiscie wysoki, szlam na cyklu nat. Do tego mam 3xbesis, 3xutrogestan. Usg 8 maja.Ja chyba nie miałam boli ale jak masz to się połóż odpocznij. Słyszałam że niektóre dziewczyny mają takie bóle. Masz dobry progesteron? Kiedy usg?![]()
Ja miałam bóle okresowe do 20tc non stop byłam na nospie i magnezie. Chociaż ponoc nospa nie zalecała już w ciążyTak progesteron mam zajebiscie wysoki, szlam na cyklu nat. Do tego mam 3xbesis, 3xutrogestan. Usg 8 maja.
Na początku ciąży można brać nospę, na końcówce nie bo skurcze wycisza. Magnez kup magne b6 fotre @LuuLaaJa miałam bóle okresowe do 20tc non stop byłam na nospie i magnezie. Chociaż ponoc nospa nie zalecała już w ciąży
Wez magnez kilka dni pod rząd I odpoczywaj. Teraz pozostalo czekać![]()
Najnowsze badania mówią o tym że nospa może wpływać na wznozone/obniżone napięcie mięśniowe u dziecka. Jednak moja lekarka mówiła że lepiej pdzerehabilitowac dziecko niż je za wcześnie urodzić.Na początku ciąży można brać nospę, na końcówce nie bo skurcze wycisza. Magnez kup magne b6 fotre @LuuLaa
A te wszystkie objawy są jak najbardziej normalne
Jak progesteron wysoki to będzie trzymał i powinien redukować skurcze! Po prostu spokojnieTak progesteron mam zajebiscie wysoki, szlam na cyklu nat. Do tego mam 3xbesis, 3xutrogestan. Usg 8 maja.
I jak wybór imienia ?Jak progesteron wysoki to będzie trzymał i powinien redukować skurcze! Po prostu spokojnieodpoczywaj. Widocznie zarodek się rozpycha i stąd ten ból! Teraz mi się przypomniało że chyba sama na początku wzięłam magnez chyba przez 3 dni bo mnie brzuch cmil
ale to po 1 tabl dziennie.
To ja mam 5.05 wizytę, @Martuska 7.05 rodzi? A Ty bierzesz jej brzuszek!
@Martuska. to już zaraz! Jak się czujesz?
Ja wczoraj prałam wyprawkę bo już też się powoli stresuję że nie gotowa a to już 31tc!
Na razie jest ciągle Wiktor
Czuję się dobrze, chociaż te 30 kg które przytyłam mocno obciążają mi plecy i co chwilę muszę usiąśćJak progesteron wysoki to będzie trzymał i powinien redukować skurcze! Po prostu spokojnieodpoczywaj. Widocznie zarodek się rozpycha i stąd ten ból! Teraz mi się przypomniało że chyba sama na początku wzięłam magnez chyba przez 3 dni bo mnie brzuch cmil
ale to po 1 tabl dziennie.
To ja mam 5.05 wizytę, @Martuska 7.05 rodzi? A Ty bierzesz jej brzuszek!
@Martuska. to już zaraz! Jak się czujesz?
Ja wczoraj prałam wyprawkę bo już też się powoli stresuję że nie gotowa a to już 31tc!
Świąt się dowie jak się urodzi