reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2022

reklama
Tak progesteron mam zajebiscie wysoki, szlam na cyklu nat. Do tego mam 3xbesis, 3xutrogestan. Usg 8 maja.
Ja miałam bóle okresowe do 20tc non stop byłam na nospie i magnezie. Chociaż ponoc nospa nie zalecała już w ciąży 🤔
Wez magnez kilka dni pod rząd I odpoczywaj. Teraz pozostalo czekać 😉

Ja miałam bóle okresowe do 20tc non stop byłam na nospie i magnezie. Chociaż ponoc nospa nie zalecała już w ciąży 🤔
Wez magnez kilka dni pod rząd I odpoczywaj. Teraz pozostalo czekać 😉
Na początku ciąży można brać nospę, na końcówce nie bo skurcze wycisza. Magnez kup magne b6 fotre @LuuLaa
A te wszystkie objawy są jak najbardziej normalne

Na początku ciąży można brać nospę, na końcówce nie bo skurcze wycisza. Magnez kup magne b6 fotre @LuuLaa
A te wszystkie objawy są jak najbardziej normalne
Najnowsze badania mówią o tym że nospa może wpływać na wznozone/obniżone napięcie mięśniowe u dziecka. Jednak moja lekarka mówiła że lepiej pdzerehabilitowac dziecko niż je za wcześnie urodzić.
Osobiście brałam prawie całą ciążę 😉 nie poleciłam Luulii z racji najnowszych badań ale osobiście wzięłabym nospe

Tak progesteron mam zajebiscie wysoki, szlam na cyklu nat. Do tego mam 3xbesis, 3xutrogestan. Usg 8 maja.
Jak progesteron wysoki to będzie trzymał i powinien redukować skurcze! Po prostu spokojnie 😀 odpoczywaj. Widocznie zarodek się rozpycha i stąd ten ból! Teraz mi się przypomniało że chyba sama na początku wzięłam magnez chyba przez 3 dni bo mnie brzuch cmil 😀 ale to po 1 tabl dziennie.
To ja mam 5.05 wizytę, @Martuska 7.05 rodzi? A Ty bierzesz jej brzuszek!
@Martuska. to już zaraz! Jak się czujesz?
Ja wczoraj prałam wyprawkę bo już też się powoli stresuję że nie gotowa a to już 31tc!

Jak progesteron wysoki to będzie trzymał i powinien redukować skurcze! Po prostu spokojnie 😀 odpoczywaj. Widocznie zarodek się rozpycha i stąd ten ból! Teraz mi się przypomniało że chyba sama na początku wzięłam magnez chyba przez 3 dni bo mnie brzuch cmil 😀 ale to po 1 tabl dziennie.
Ja wczoraj prałam wyprawkę bo już też się powoli stresuję że nie gotowa a to już 31tc!
I jak wybór imienia ? 😂
A @Martuska imię wybrane?

Czuję się dobrze, chociaż te 30 kg które przytyłam mocno obciążają mi plecy i co chwilę muszę usiąść 🫣 byłam w czwartek zwiedzać porodówkę i jakoś mi żal, że nie mogę rodzic naturalnie bo warunki są teraz jak w ekskluzywnym hotelu 😏
We wtorek mam jeszcze jedną wizytę z ktg.

reklama
Do góry