reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2022

Zapytam tak z ciekawości. Masz wskazania do CC czy cięcie że względu na wcześniejszą historię?
Mam wskazania takie poza ciążowe i nie jest to tokofobia. Od zawsze wiedziałam że prawdopodobnie będzie cc. Teraz jak zobaczyłam ta porodówkę to aż żal mi że nie będę rodzić SN. Ale musi być bezpiecznie dla mnie i dziecka! To najważniejsze!

reklama
To jest tak: jak mnie coś boli/ szczyka to martwię się czy coś złego się nie dzieje, a jak nic mi nie dolega to martwię się czy wszystko ok....bzika dostanę. Jem za troje, dużo odpoczywam i często mam drzemki. Nie wiem jak przetrwam ten 1 trymestr....tak bardzo się boję (wizyta ♡ 8 maj- wtedy to już wogole zawał)

reklama
To jest tak: jak mnie coś boli/ szczyka to martwię się czy coś złego się nie dzieje, a jak nic mi nie dolega to martwię się czy wszystko ok....bzika dostanę. Jem za troje, dużo odpoczywam i często mam drzemki. Nie wiem jak przetrwam ten 1 trymestr....tak bardzo się boję (wizyta ♡ 8 maj- wtedy to już wogole zawał)
Ale to dobre wiesci😊❣️
Kurcze, jakbym siebie widziała ponad trzy lata temu🙈🙉🙊 niby pierwszy trymestr pod tym wzgledem najgorszy.... ale u mnie byla cała ciąża taka...pamiętam ten starch... w sumie to uspokajałam się na tydzień po każdej wizycie, a z każdym kolejnym dniem znów ten strach.
Jeżeli mogę cokolwiek doradzic/powiedzieć... staraj się nie bać, staraj się nie analizować... przyjmij co los Wam dal.... żebyś mogła z tej ciąży się cieszyć
Mam dobre przeczucie co do Was🍀 ❣️
Niech to nasze forum w końcu wymrze śmiercią naturalna z powodu braku nowych chętnych na brzuszek 😁😅

Do góry