Super! Teraz za 2 dni przyrost!Kochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Teraz za 2 dni przyrost!Kochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Tak, zostały praktycznie 3 tygodnie, chociaż teraz to już może być w każdej chwiliNa pewno będzie dodatnia!trzymamy kciuki!
No właśnie to już zaraz! Praktycznie za 3 tyg! Ja to sobie wymyśliłam żeby rodzić w szpitalu w Malborku który jest oddalony ode mnie o 90kmna razie dojrzewam do tej myśli i czekam na dni otwarte oddziału!
Piękna, wysoka betaKochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Kochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Przy takiej pięknej kresce na teścieKochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
To ciągłość forum będzie zachowana.Kochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Super! Teraz za 2 dni przyrost!
Mam nadzieję, choć boję się okropnie, że znowu coś się stanie.... swoją drogą dr nawet nie kazał robić przyrostów...tylko za m-c umówić się na wizytęTo ciągłość forum będzie zachowana.
Szykuje się grudniowy bobas i piękne Boże Narodzenie
Ale będziesz robiła przyrosty?Mam nadzieję, choć boję się okropnie, że znowu coś się stanie.... swoją drogą dr nawet nie kazał robić przyrostów...tylko za m-c umówić się na wizytę![]()
Ja sikalam chyba 5, 6, 7 dpt, 8 robiłam betę i później 11dpt sikalam i 12dpt beta. Sikance robiłam żeby sprawdzić czy ciemnieje kreska. Oczywiście wiedziałam że może mocz być rozcieńczony więc brałam na to poprawkę. U mnie ciemniało więc na betę szlam że spokojem!Mam nadzieję, choć boję się okropnie, że znowu coś się stanie.... swoją drogą dr nawet nie kazał robić przyrostów...tylko za m-c umówić się na wizytę![]()
Tak myślę żeby w środę pójść, czy kiedy myślicie?Ale będziesz robiła przyrosty?