Nie, nie ma wskazań.Badacie zarodki?
reklama
GratulacjeNie, nie ma wskazań.

Czekamy na transfer

To czekamy na transferNie, nie ma wskazań.

Pomyśl że to AŻ dwie próby
Jatak miałam z drugiej procedury a Emilka jest z drugiego transferu ostatniego zarodka
Przecież to wspaniały wynik! Gratulacje![]()
Gratulacjeto aż 2 szanse na mały cud
Czekamy na transfer![]()
Dziękuję wam dziewczyny, wasze wsparcie jest nieocenione!To czekamy na transfer![]()
Czekam na okres i w okolicach owu mam zgłosić się do kliniki.
Właściwie muszę wam powiedzieć że tym razem do zastrzyków menopur (podobno mają lepszą skuteczność jeśli chodzi o dojrzewanie komórek) lekarz już innych mi nie podawał (oprócz tych na koniec). Za to brałam provera- tabletki. Cycki mam po tym bomby. Mija 8 dni od punkcji i nie przestają mnie boleć. A do tego ciotki nie widać...
Przyjdzie lada chwilaDziękuję wam dziewczyny, wasze wsparcie jest nieocenione!
Czekam na okres i w okolicach owu mam zgłosić się do kliniki.
Właściwie muszę wam powiedzieć że tym razem do zastrzyków menopur (podobno mają lepszą skuteczność jeśli chodzi o dojrzewanie komórek) lekarz już innych mi nie podawał (oprócz tych na koniec). Za to brałam provera- tabletki. Cycki mam po tym bomby. Mija 8 dni od punkcji i nie przestają mnie boleć. A do tego ciotki nie widać...

Achhh będą emocje

Kolejne pytanie z cyklu o akcesoria
Jaki aspirator do czyszczenia noska polecacie?
Nosiboo Pro
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Haha mały zaradny chłopczyk rośnieDziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźkizasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną
haha za to siusiaka pokazał
ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!

Szkoda ze nie pokazał twarzy bo już byłaby ładnie widoczna. Ale najważniejsze że zdrowy! Może za miesiąc się uda go podejrzeć!Haha mały zaradny chłopczyk rośnie![]()
reklama
SuperDziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźkizasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną
haha za to siusiaka pokazał
ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!