reklama
M@gda
Moderatorka
A ja myslę, że Małgoś chciała dać kreatywne, ale czasami zdarzają się missclick'iMałgoś86 co z tego że stare. Nie wszyscy muszą nazywać dzieci zgodnie z trendami na Jesice czy inne Brajany
Piotrusiowa
Fanka BB :)
U nas w domu szaleje już 1.5 roczna Luiza. Teraz nie mozemy dojść do porozumienia w kwestii imion.
Dla chłopca brak pomysłów,a dla dziewczynki mąż chce Liwię, a ja myślę nad Różą i Hanną.
Dla chłopca brak pomysłów,a dla dziewczynki mąż chce Liwię, a ja myślę nad Różą i Hanną.
M@gda
Moderatorka
Dla chłopca Piotruś tak jak masz w nickuU nas w domu szaleje już 1.5 roczna Luiza. Teraz nie mozemy dojść do porozumienia w kwestii imion.
Piotrusiowa
Haha. Mój mąż to Piotr. Ale kto wie może junior będzieDla chłopca Piotruś tak jak masz w nicku
M@gda
Moderatorka
No i imię masz Tata się ucieszy jak zaproponujeszHaha. Mój mąż to Piotr. Ale kto wie może junior będzie
Małgoś86 co z tego że stare. Nie wszyscy muszą nazywać dzieci zgodnie z trendami na Jesice czy inne Brajany
@CarlaR przepraszam przez przypadek mi się wcisnelo chyba przy przesuwaniu strony., albo mam za grube paluchy., hihi zaraz to cofne , sama myślę o imieniu Janek dla chłopca więc uwierz to przypadek
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
To będzie Marcel ;-)U nas miała być Marcelina ale będzie syn
CarlaR
Przepraszam i ja za mój wybuch agresji - hormony@CarlaR przepraszam przez przypadek mi się wcisnelo chyba przy przesuwaniu strony., albo mam za grube paluchy., hihi zaraz to cofne , sama myślę o imieniu Janek dla chłopca więc uwierz to przypadek
reklama
iwilleatyou
Kochana jak bede miec dziewczynkę to bedzie Hania wiec nasze dzieci beda miec takie same imiona . Franek juz w domu jestPóki co Franek taki był pierwszy zamysł i pewnie ostatni Hania tez ciągle mówi Franek i Franek
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom