reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona

U mnie w brzuchu mieszka Pola i o ile nic nam nie urośnie, to tak już zostanie [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jeszcze nie rozmawiałam z mężem na temat imienia ale tak sobie myślę że dla dziewczynki podoba mi się Iza a dla chłopczyka Błażej ;-) pewnie typy jeszcze się zmienią ;-)

Ja odkąd znamy płeć już wiem, że bedzie Sara i Tobiasz i koniec. Wcześniej były spory, kłótnie, burze mózgów... A jak tylko wyszliśmy z usg z info o płci to 5 minut i decyzja zapadła [emoji16][emoji16]

Ja mam Hannę :) a teraz dla dziewczynki podoba mi się tez Blanka , Helenka i jagoda. Dla chłopca nie mam nawet nic do gadania bo mąż od zawsze chciał Julka:) wiec trudno mi będzie odmówić. ...nawet się sama przyzwyczajam do tego imienia :)

My myślimy nad Klara, Pola albo Basia :) ale nasza 4,5 letnia córka nie chce nawet o tym słyszeć. Umyślala sobie Emilka i koniec :D
Ja uprem wywalczylam dla brata imie Piotr. Emilia jest bardzo ladne, zawsze mogla byc Arielka albo Roszpunka ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja 6latka chciala myszka miki albo jeden mini i drugi bobas mini narazie jest emilka i paulinka jak chlopaki mikolaj adas a jak parka. To cos wymieszamy

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry