O proszę,u nas jedna niunia będzie Sara tez a druga jeszcze nie zdecydowaliśmyJa odkąd znamy płeć już wiem, że bedzie Sara i Tobiasz i koniec. Wcześniej były spory, kłótnie, burze mózgów... A jak tylko wyszliśmy z usg z info o płci to 5 minut i decyzja zapadła [emoji16][emoji16]
reklama
Blanka ładnieJa mam Hannę a teraz dla dziewczynki podoba mi się tez Blanka , Helenka i jagoda. Dla chłopca nie mam nawet nic do gadania bo mąż od zawsze chciał Julka wiec trudno mi będzie odmówić. ...nawet się sama przyzwyczajam do tego imienia
Zawsze mówiłam,ze jak będę miała córeczkę to będzie Klara,a teraz będę miała dwie,ale niestety odpadaMy myślimy nad Klara, Pola albo Basia ale nasza 4,5 letnia córka nie chce nawet o tym słyszeć. Umyślala sobie Emilka i koniec
dominika92
Zaciekawiona BB
u nas będzie chłopiec i na obecną chwilę myslimy o imieniu Nikodem, ale wiadomo jeszcze wszystko się może zmienić
Naszej córce damy na imię Lenora <3
Chcieliśmy żeby było po prostu Lena, ale teraz jest wielki boom na to imię. A jeśli będzie Lenora, to skrót ten sam, imię oryginalne a znaczenie piękne (,,Bóg mi światłem") Ku naszemu zdziwieniu wszystkim w rodzinie się podoba.
Chcieliśmy żeby było po prostu Lena, ale teraz jest wielki boom na to imię. A jeśli będzie Lenora, to skrót ten sam, imię oryginalne a znaczenie piękne (,,Bóg mi światłem") Ku naszemu zdziwieniu wszystkim w rodzinie się podoba.
Kwiatek2012
Zaangażowana w BB
U mnie bedzie Róża, tak wymyslił jej najstarszy 5,5 letni brat Leon. Juz spotkalam sie z roznymi reakcjami na to imie, nawet z negatywnymi. Ale "Leon" też nie kazdemu pasował. Ewentualnie jeszcze bierzemy pod uwagę imię Maria
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Spoko, u mnie bedzie Żywia. Zazwyczaj pojawia sie pozniej pytanie, jak? Jest takie imie? Nie slyszalam.U mnie bedzie Róża, tak wymyslił jej najstarszy 5,5 letni brat Leon. Juz spotkalam sie z roznymi reakcjami na to imie, nawet z negatywnymi. Ale "Leon" też nie kazdemu pasował. Ewentualnie jeszcze bierzemy pod uwagę imię Maria
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama