reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona :)

Nikomu ze starszej generacji nie podoba sie to imię, ale akurat oni wiedza gdzie ja mam och opinie ;)

reklama
Martuszka buhaha ciotka wybrac imie to sobie moze dla zwierzaka lub jak wlasne dziecko bedzie miala haha.

Anney u Ciebie z Lea jak u mnie z Amelia.. zawsze bylam zakochana w tym imieniu... ale jakos mi sie znudzilo chyba.. i teraz Alicja na tapecie .. choc tez nie wiem czy to to . Ale u mnie problem taki ze nie ma tak ladnego imienia jakie chcialabym dac swojej jedynej corce hehe.. tak mi sie wydaje ;)
Alicja spelnia swoje zadanie. Slodko brzi dla malej dziewczynki i bardzo ladnie dla doroslej kobiety.
Podoba mi sie Zuzia i inne ale dla dziewczynek a juz dla doroslej kobiety tak niezbyt.. choc pewnie bym sie przyzwyczaila.

Alr ja sie mega wymagajaca zrobilam :p

Jedna z moich sąsiadek nazwała córcie Lea :-)
nasi ojcowie mieli nadzieję że nazwiemy dzieci ich imionami bo zarówno ojcowie jak i mamuśki mają tak samo na imię, ale nie chcieliśmy Antosia. Myślałam żeby dać na drugie po dziadkach ale w naszym kraju podwójne imię to często problem więc chyba odpuścimy

Akuku ja jestem Zuzia i uwielbiam swoje imię. Ludzie nazywają mnie na milion sposobów. Jak miałam naście lat zaczęłam przedstawiać się Zuzka. Później mi minęło i do dziś przedstawiam się Zuza. Takie w sam raz na mój wiek. A najbliżsi znajomi mówią do mnie Zuz, Zuzi, Zuzu, Zuziulku, Zuzeczka, Zula, Zuzanka itd [emoji16]

Ohohoho haha

Mi lea wlasnie dla dorosłej kobiety podoba sie bardzo. Eleganckie, krótkie, miłe dla ucha, seksowne. A nie ma skrótów ładnych dla dziewczynki czy nastolatki.
Ja mowię lola, a seba lesia. I ta lesia mi sie nie podoba.
Ja z kolei córa bardziej skłaniam sie do Klary (od zawsze na równi z Pelagia kochałam to imię) ale moj m do Klary nie jest pezekonany.

reklama
Do góry