reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona :)

reklama
A do nas zadzwoniła ciotka mojego męża z wiadomością że wybrała imię dla małego (Dorian) chociaż doskonale wie że od początku jesteśmy zdecydowani na Tymka...

Hehe no chyba jest przekonana że liczymy się z jej zdaniem, na odczepnego powiedziałam żeby pośpieszyła swojego syna do roboty to będzie mogła przebierać w imionach dla wnuka i tak się skończyła rozmowa ale ciśnienie mi podniosła..

maartuszkaa89, niezła babka...jakby to do mnie tak zadzwoniła jakaś ciocia z pomysłem imienia to chyba bym ją śmiechem zabiła...

Niezle hehe ja miałam to samo z ukochana teściowa haha krytykowała każde imię jakie nam przyszło na myśl a moj od razu zmienial zdanie co do imienia jak tylko kochana mamusia mie zaakceptowała :[ jak słyszałam ze moj z nią gada to sie gotowałam
I tak mnie denerwowała ze uparłam sie i postawiłam na swoim i wybrałam imię które najbardziej krytykowała specjalnie dla niej :):)

Ostatnia edycja:
Mojej mamie na początku nie podobało się Lila, ale nie słyszałam jakiś uwag od niej. A teściowa bała się pewnie wtrącać, o M to imię wybrał i by pewnie jej dobitnie powiedział gdzie ma jej zdanie.

reklama
Hahahaha ale agentka hahahahhaahhahaa

Love it.

Mi coraz mniej podoba sie lea [emoji50] za to moj m tak samo
Zakochany (daje mu wolna rękę, bo
To jego pierwsze dziecko)

Do góry