reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona :)

A ja wam powiem ze ten Sebastian możliwe ze u nas zostanie.. Ale odkąd moj mówi do mnie w dwóch osobach tzn "tęskniłem za tobą o Sebastiankiem" albo "buziaki dla..." to cos mi sie zaczyna mniej podobać Eh.. Kobieta widać zmienna jest i musze poszukać jakichś alternatywnych imion zeby konfrontacje zrobić i cos wybrać :) bardzo mi sie Maciek podoba np albo Mateusz.. Ale moj to kojarzy z moimi "eks" i mówi ze "po moim trupie" haha :D

reklama
Lidia bardzo ładne imiona macie :) chyba wszystkie mi sie podobają.. Ja dla córki tez myślałam nad Mileną-Marlena..

Bunia, Sebastian bardzo mi się podoba, ale nie mogę go nadać swojemu małemu, bo mój były tak ma na imię i mimo,że mi się bardzo dobrze kojarzy to by kojarzyło mi sie przede wszystkim z nim. Rozstalismy się, bo on wolał kolegów zbyt często i tak od 5 lat co jakiś czas do mnie sie odzywa i piszę jak żałuje itp itd... Ale samo imię cuper- Sebuś, Sebulek, Bastek :p

Lilija no tak to z byłymi jest ze ładne imię ale sie "kojarzy".. Co zrobić :) no wlasnie Sebastian jestem bardzo za.. Ale inaczej jest myślec "w sobie" o imieniu i ze ładne fajne i wogole a co innego jak moj mówi o dziecku juz Sebastian .. Chyba sam tez chce sie przekonać (jak i ja) czy to odpowiedni i czy bedzie nam pasować bo przecież o to tez chodzi :)

Bunia i to bardzo dobry sposób! Ponazywajcie go sobie imionami ktore wam się podobaja i sami pczujecie ktore jest najlepsze:)

Akuku , kilka propozycji imion dla ciebie oprócz Amelii i Mayi. - Aurelia, Matylda, Malina, Blanka, Laura, Bianka, Pola, Liwia, Ofelia, Marcelina, Anastazja, Michalina, Marita, Lilianna.... nie sa częste a ładne

reklama
Do góry