reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona...

u nas ma być Maciuś,ale w razie niespodzianki:)- Dominika:)

a tak pozatym podoba mi się:
Zuzia
Nadia
Natalia
Marcin
Sebastian

reklama
Dzieki dziewczyny, ze pocieszenie, ze jeszcze komus sie podoba, bo jakos z mezem bylismy jednoglosni (przynajmniej w tej kwesti;-)).
Wszyscy tylko w kolko, "a jak to zdrobic?".
No i ja na razie nie wiem, wyjdzie w praniu.

oj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!:crazy::rofl2:

oj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!:crazy::rofl2:
Lucyann - Alicje to naprawdę fajne dziewczyny:tak:Wiem coś o tym, bo jestem jedną z nich;-):-pświetny wybór:tak:

Lunia i o to chodzi Alicja to moje marzenie ale niestety trzy razy byl widoczny siusiak wiec chyba tylko marzenie bo juz nie bedziemy chyba probowac moze po 40sce...hihihihihiihihi;-)

Lucyann mojej kuzynce lekarz pokazywal jeszcze siusiaka przed porodem zaraz... i co zamias Piotrusia urodzila sie Małgosia (a jak juz sie urodzila to kuzynka zaczela wrzeszczec ze to nie jej dziecko lekarz do tej pory sie z niej smieje ze nie chciala swojego malucha:-)), tak wiec ja sie nie nastawiam na 100% ze u mnie np bedzie Wojtuś bo zawsze moze byc jeszcze Anielka;-)

My tez już kilka razy przewertowaliśmy kalendarz i ciągle zostają nam tylko dwa imiona, Antoś i Filip. Raz myślę sobie o maluchu Antoś a raz Filip, i ciągle mówimy o nim Dzidzia :-) Chociaż od tygodnia zaczęłam mówić "chyba Antoś"
Mężowi podoba się jeszcze Maksymilian, ale mnie się to imię kojarzy z Dynastią i imionami typu Dexter :-) mimo że to typowo polskie imię, bo przecież nawet jego patron nie żył w Polsce aż tak dawno.
Z dziewczynką nie byłoby wielkich problemów, na pewno byłaby Aleksandra.

reklama
Do góry