reklama
Dzieki dziewczyny, ze pocieszenie, ze jeszcze komus sie podoba, bo jakos z mezem bylismy jednoglosni (przynajmniej w tej kwesti;-)).
Wszyscy tylko w kolko, "a jak to zdrobic?".
No i ja na razie nie wiem, wyjdzie w praniu.
Wszyscy tylko w kolko, "a jak to zdrobic?".
No i ja na razie nie wiem, wyjdzie w praniu.
oj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!
Lucyann - Alicje to naprawdę fajne dziewczynyWiem coś o tym, bo jestem jedną z nich;-)świetny wybóroj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!
Asteria
Wdrożona(y)
Lucyann mojej kuzynce lekarz pokazywal jeszcze siusiaka przed porodem zaraz... i co zamias Piotrusia urodzila sie Małgosia (a jak juz sie urodzila to kuzynka zaczela wrzeszczec ze to nie jej dziecko lekarz do tej pory sie z niej smieje ze nie chciala swojego malucha:-)), tak wiec ja sie nie nastawiam na 100% ze u mnie np bedzie Wojtuś bo zawsze moze byc jeszcze Anielka;-)
Jak wybrać imię? - Przed porodem - arykuł
Fajna strona usmialam sie polecam;-)
Fajna strona usmialam sie polecam;-)
My tez już kilka razy przewertowaliśmy kalendarz i ciągle zostają nam tylko dwa imiona, Antoś i Filip. Raz myślę sobie o maluchu Antoś a raz Filip, i ciągle mówimy o nim Dzidzia :-) Chociaż od tygodnia zaczęłam mówić "chyba Antoś"
Mężowi podoba się jeszcze Maksymilian, ale mnie się to imię kojarzy z Dynastią i imionami typu Dexter :-) mimo że to typowo polskie imię, bo przecież nawet jego patron nie żył w Polsce aż tak dawno.
Z dziewczynką nie byłoby wielkich problemów, na pewno byłaby Aleksandra.
Mężowi podoba się jeszcze Maksymilian, ale mnie się to imię kojarzy z Dynastią i imionami typu Dexter :-) mimo że to typowo polskie imię, bo przecież nawet jego patron nie żył w Polsce aż tak dawno.
Z dziewczynką nie byłoby wielkich problemów, na pewno byłaby Aleksandra.
reklama
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Filwinka :-) Filip jest ładnie ;-);-);-)