Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Przede wszystkim musisz powtórzyć betę.
Kiedy masz następną wizytę?
Kiedy masz następną wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki śluz najczęściej zwiastuje @ niestety.A a jak z różowo-brązowym śluzem? Nie jestem w ciąży, ale z tym cyklem wiązałam ogromne nadzieje.
Też tak myślę, chociaż dzisiaj nie mogę się oprzeć wrażeniu że jest go mniej.Taki śluz najczęściej zwiastuje @ niestety.
Ja byłam 3 razy w ciazy ,i nje mialam żadnego plamienia implantacyjnego ,na objawy ciąży za wcześnie, ja w 3 udanej ciazy ,gdyby nie brak @ to bym nie wiedziala ze jestem ,poczekaj do terminu @ ,wtedy zrob test ,albo betewitam wszystkich serdecznie , jestem tutaj nowa i chcę zaczerpnąć parę porad od was wszystkich stwierdzono u mnie torbiel czekoladową na lewym jajniku 8,2 cm . 12 listopada mialam zabieg laparyskopowo, żadnych komplikacji. jajnik został pomniejszony ale jest. prawy funkcjonuje bez zarzutu. dwa cykle książkowe. owulacje potwierdzone Usg , ostatnia owulacja byla 14 stycznia , staramy się z mężem o dzidzie , dzisiaj już mija 7 dzień i nic w sumie się nie dzieje. no może oprócz tego że piersi bolą, ale brak jest plamienia implantycyjne , nawet nie wiem czy doszło do zadnieżdżenia zarodka. miesiączki powinna pojawić się 27 lutego czy za 5 dni , a ja dzisiaj zrobiłam test i wynik negatywny. Pani ginekolog dała zielone światło do poczęcie maleństwa. sama nie wiem co mam o tym myśleć i robić, pomożecie ?
też tak myślałam że na ciążę jest za wcześnie aby wynik był dodatni. czekam do spodziewanej @Ja byłam 3 razy w ciazy ,i nje mialam żadnego plamienia implantacyjnego ,na objawy ciąży za wcześnie, ja w 3 udanej ciazy ,gdyby nie brak @ to bym nie wiedziala ze jestem ,poczekaj do terminu @ ,wtedy zrob test ,albo bete
Ja równiez nie mialam plamienia implantacyjnego w obu ciążach...poczekaj do @ i zrob test. Powodzeniawitam wszystkich serdecznie , jestem tutaj nowa i chcę zaczerpnąć parę porad od was wszystkich stwierdzono u mnie torbiel czekoladową na lewym jajniku 8,2 cm . 12 listopada mialam zabieg laparyskopowo, żadnych komplikacji. jajnik został pomniejszony ale jest. prawy funkcjonuje bez zarzutu. dwa cykle książkowe. owulacje potwierdzone Usg , ostatnia owulacja byla 14 stycznia , staramy się z mężem o dzidzie , dzisiaj już mija 7 dzień i nic w sumie się nie dzieje. no może oprócz tego że piersi bolą, ale brak jest plamienia implantycyjne , nawet nie wiem czy doszło do zadnieżdżenia zarodka. miesiączki powinna pojawić się 27 lutego czy za 5 dni , a ja dzisiaj zrobiłam test i wynik negatywny. Pani ginekolog dała zielone światło do poczęcie maleństwa. sama nie wiem co mam o tym myśleć i robić, pomożecie ?