reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona...

reklama
KIRIAM - dzieki......ciezko bylo musze przyznac.....szczegolnie jesli chodzi o imie dla dziewczynki - mojemu M nic sie nie podoba :-D
A u gin jeszcze nie bylam od ostatniego usg :sorry2: najpierw ja bylam na wakacjach, teraz ona ma urlop - wizyte mam w tym tyg., ale usg raczej nie bedzie, bo nie mam na jazdej wizycie...polowkowe juz bylo, teraz wypada dopiero ok. 35 tyg nastepne :-( - chyba ze zrobi jakies dodatkowe....:dry:

ja akurat dylematu nie mam bo na 100% będzie chłopak i będzie się nazywał Fabian, no chyba ze mi się coś odwidzi w ostatniej chwili, ale wątpię bo nawet już się przyzwyczaiłam do tego imienia:-)

Ooo to jak ja sie przyzwtczailam. Nasz bedzie Joachim.
Rodzina za kazdym razem jak rozmawiam sie pyta czy moze nam sie nie zmienilo.

Dziewczyny, czy Wy juz wszystkie macie wybrane imiona czy tylko ja zostalam samotna i niezdecydowana w tej kwestii:szok:? Mamy z mezem rozbiezne gusty i jak narazie mowimy do synusia Junior:-D... ale jak dlugo tak mozna:sorry2:...

Ooo to jak ja sie przyzwtczailam. Nasz bedzie Joachim.
Rodzina za kazdym razem jak rozmawiam sie pyta czy moze nam sie nie zmienilo.
Bardzo ładne imię:tak:Oryginalne:tak:U nas w rodzinie to samo pytanie - a może zmienicie jeszcze zdanie? Nie, ma być Nina i już:tak:No chyba, że Nina okaże się być Olusiem:-p

reklama
Do góry