reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych Wrześniowych Maluszków :)

reklama
Kusiak z Hanek słyszałam całkiem przyzwoite babki wyrastają :-D

Więc nie pozostaje mi nic jak pogratulować wyboru imienia ;-):-)

Maddlena Franio, śliczne imię.

U nas będzie Elena i jeżeli drugie dzieciątko okaże się dziurawcem to Aleksandra. Mąż zadowolony mi też pasuje wiec jest ok ;-)

Wy tu widzę boje toczycie :-) u nas od poczatku był Franek i Hania. Mi Franek średnio się podoba, ale mąż zachwycony. I jak tylko si,e dowiedział o płci to mi tu "frankuje" do brzucha :-)
Skończcie drogie już z Frankami, za dużo zdecydowanie :-D
Maddlena a ty nie chciałaś Leosia?Tak jakoś mi się zapamiętało...

Ostatnia edycja:
Nie chce Was martwić ale mi sie Franio tez podoba... Bo prawda jest to ze ostatnio miał byc Nikos i teraz nic innego nam sie nie podoba..
Sonia Ty chyba chcesz dać wcześniej wymyślone imię z tego co pamietam, nie boicie sie ze bedzie Wam za każdym razem sie przypominała ta przykra chwila ... My obydwoje trochę mamy obawy...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) dla chłopca chcielibyśmy Cezary ( chociaż tatuś coś marudzi jeszcze o Florianie) a dla dziewczynki jeszcze nie wymyśliliśmy, w grę wchodzą takie imiona jak Karina, Dominika, jak się dowiemy kto w brzuchu mieszka to juz konkretnie zabierzemy się za imiona :)

Ja się wczoraj dowiedziałam że lokatorem brzuszka jest dziewczynka. I odrazu w drodze do domu z usg zdecydowaliśmy z mężem że będzie Wiktoria, A miał być Kubuś :-)

reklama
Alicjaaa85 Florian - fajnie :D ale mojemu się nie podoba... zresztą jak wszystkie....

U nas na szczęście wychodzi dziewczynka, która jeszcze przed poczęciem była Kornelią ;P ale jak okaże się, że będzie chłopak to ja nie wiem...będzie wojna w domu :p bo mój S wymyślił sobie, że będzie SJ czy Seweryn Junior...no proszę Was jak można tak nazwać dziecko w pl :p i uparła się ta krowa moja i nie idzie z nim normalnie porozmawiać :p wszystkie moje pomysły mu się nie podobają a sam nie jest w stanie nic wymyślić SJ i koniec xD

Do góry