reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Maluszków :)

U nas dzisiaj tak zmęzem i córkami sobie rozmawialismy i narazie mamy wstepnie dwa imiona dla chłopca.Michał lub Kuba ale ja jestem za tym pierwszym
Dla córci narazie nic mi do głowy nie wpadło.I cos mnie się wydaje że jak ma byc jak w poprzednich ciązach to będzie chłopak ;)
Oj jestem ciekawa czy się sprawdzi bo jakoś mi tak przeczucie mówi ;)

reklama
magda1977 u mnie rodzinka z mojej strony mówi że mam dać na imię Michał :-p a ja się zastanawiam nad iminami Filip,Aleksander,Nikodem,Oliwier no i Michał bo w sumie też mi się podoba ale nie wiem jak przyszły tatuś :-p bo on się upiera żeby dać na imię Emil ale mi ani troszkę się to imię nie podobaaa....;/

Magda1977-świetny wybór:-)
sama noszę to imię i zawsze mi się podobało,jest kilka ładnych zdrobnień, ale pamiętaj,że posiadaczka tego imienia będzie dosyć uparta i dążąca do celu,poczytaj opisy tego imienia,większość cech się sprawdza,przynajmniej u mnie,znam też inne Marty i jesteśmy do siebie baaardzo podobne,każda Marta jest uparta:-)
tak czy inaczej polecam,nie zamieniłabym mojego imienia na żadne inne,bo inne po prostu by nie pasowały do mnie:-)

O kurde naparawdę.To mnie pocieszyłaś hehehe.
Mam druga córcie co ma bardzo podobne cechy harakteru i ma na imie Kasia.
Kurcze zobaczymy czy sie w przyszlości sprawdzi ;)
Ale dla danej osoby to raczej dobre cechy ;)

Marta z Kasią...no cóż,nie będzie łatwo...z moich doświadczeń wynika,że to raczej zadziorne imiona :-)rywalizacja i walka na każdym polu...
jak masz Kasię to wybierz jakieś "łagodne" imionko,wtedy dziewczyny się dogadają a Tobie będzie łatwiej z nimi wytrzymać:-)

E ja mysle że chyba imieniem nie wpłynę na charakter maluszka co ? hahaha
To mi dalas do myslenie.Mąż jeszcze rozważał Martynke i może to jest alternatywa jakaś :-)
Bo Julka+Kasia= czeste sprzeczki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry