reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Maluszków :)

agusia moze po prostu wymyślasz ładne imiona, które podobają sie Twojemu mężowi..a spróbuj moze Ty wyskoczyć z Kazimierzem..jak się zgodzi to znaczy że coś jest nie tak;-)

reklama
a ja mam ostatnio jakies takie przekonanie, ze dopiero jak sie maluszek uroszi i go zobacze to bede wiedziec jak bedzie mial na imie.

Mia super znam dziewczynkę o tym imieniu mieszkajacą w Niemczech, słodki mały blond urwis:-)

u mnie z imieniem to jakas maskra nic specjalnie z imion dla chłopców mi sie nie podoba, mój G do brzucha mówi Franek (łowca bramek) ehhh... ale to tylko tak raczej żeby nie mówić Ono, dla mnie to imie to nieeee..

Mia super znam dziewczynkę o tym imieniu mieszkajacą w Niemczech, słodki mały blond urwis:-)

u mnie z imieniem to jakas maskra nic specjalnie z imion dla chłopców mi sie nie podoba, mój G do brzucha mówi Franek (łowca bramek) ehhh... ale to tylko tak raczej żeby nie mówić Ono, dla mnie to imie to nieeee..

u nas też tatuś do brzuszka mówi Franek i też z tego samego powodu :) bo na boisku będą wołać "Franek Franek łowca bramek" hehe ale u nas raczej poważnie jak będzie chłopak to będzie Franciszek! :] nad Mią też myślałam.. ale nadal wygrywa Pola!

myśmy wrócili do punktu wyjścia... brak koncepcji!! jak to sie okaże chłopak to chyba będę do samego porodu wymyślać, z dziewczynką mam nadzieje pójdzie lepiej...

kacha - Mia ślicznie!! też bym zamienila kolejność!!

Mi się też bardzo Mia podoba, ale już zmieniać nie będę ;-) T. powiedział, że mogę Jej dać na imię jak chcę, ale jak dam na imię Mia to już mi w życiu synka nie zrobi :-D U mnie w ogóle na pierwszym miejscu była Leah, ale to do momentu jak zobaczyłam znaczenie tego imienia, czyli "zmęczona". Od razu mi się odechciało ;-) Jak Młoda podrośnie sama sobie zdecyduje jak mamy do Niej mówić ;-)

A ja też myślę, że dopiero jak dzidziusia zobaczę, to dopasuje imię, takie które będzie do niego najlepiej pasować... Na razie mamy tylko takie typy.

Dla dziewczynki: Hania, Lenka lub Amelka, a dla chłopca Tymon (ewentualnie Tymoteusz), albo Szymuś, albo Błażej:)

U mnie było tak, że jak tylko u Olisia zobaczyłam pisiorka to już był Oliverem, Jessiczka odkąd zobaczyliśmy bułeczkę była Jessiczką (była już nią nawet wcześniej, bo za nim w ciążę zaszłam T. mówił, że będzie miał córkę Jessicę ;-) ) i podejrzewam, że teraz też już nic się nie zmieni :-) Konsekwentni jesteśmy w imionach ;-)

reklama
mój m wczoraj wyskoczył z Lenka ( wogóle jakiś bardzo przekonany jest od paru dni że córeczka będzie) mi się to imie podoba tlyko jakoś za bardzo mi się z serialem na M kojarzy.

Do góry