reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

A u nas praktycznie odrazu wybralismy imie dla synka Filip (Filipek ) :) a dla dziewczynki wiedzielismy, że drugie imie bedzie po mojej siostrze ,która zmarła w lipcu 2009 i czuwa nad naszym maleństwem wiec na drugie Magdalena no i po ciezkich debatach doszlismy do wniosku ,ze córka będzie miała Maja a na drugie Magdalena :D

reklama
korba mój Daniel tez chce Filipa:) albo Bartka ,a ja chce Jasia wiec nie wiem co to bedzie, czy dojdziemy do porozumienia czy nie:D Jak bedzie dziewczynka przynajmniej nie bedzie problemu bo bedzie Ewa albo Maja i tu jestesmy zgodni:D A tak to bedzie wojna:D

My z mężem po wielu debatach też chyba doszliśmy do porozumienia :-) dla mężczyzny Cezary dla kobietki Małgorzata

Wiesz ja sie spotkalam z tym imieniem juz czesciej, ja mialam byc Andzelika ale tato zapomnial jak mnie rejestrowal i dal mi na imie Lilianna. A te historie z chrzcin w Twojej miejscowosci dzis ktos opisal w Onecie.
Onet.pl Blog
Dopiero dzisiaj doczytałam ;-) wyraźnie napisałam, że PRZECZYTAŁAM DZISIAJ TAKĄ HISTORIĘ nigdy nie pisałam, ze wydarzyła się w mojej miejscowości :-D:-D:-D
a co imion jeszcze podoba mi się dla dziewczynki Bianka :tak::tak::tak:

Ja marzę o dziewczynce - Milence, jeśli jednak będzie chłopczyk to będzie Miłoszek lub Hubercik:)
Mamusie Miłoszka i HUbercika, napiszcie , jakie oni maja charakterki:-) eheeh

Ja marzę o dziewczynce - Milence, jeśli jednak będzie chłopczyk to będzie Miłoszek lub Hubercik:)
Mamusie Miłoszka i HUbercika, napiszcie , jakie oni maja charakterki:-) eheeh

Ha ha mój syn ma na imię Miłosz Hubert :)
Jest kochany, przytuliński i bardzo mądry, z nauka nie ma problemów, szybko zaczął mówić. Tylko głośny jest - w sensie że głośno mówi :) No ale to pikuś :)

Ha ha mój syn ma na imię Miłosz Hubert :)
Jest kochany, przytuliński i bardzo mądry, z nauka nie ma problemów, szybko zaczął mówić. Tylko głośny jest - w sensie że głośno mówi :) No ale to pikuś :)
Dziękuje:) fakt śmiesznie wyszło:)
Czyli to co pisza, że Miłosze są bardzo skryte i mało mówne -tu obalamy?
Imiona bardzo mi się podobałją- a jak mówisz do synka - Miłoszek, miłek, ciekawi mnie ;-)

reklama
Dziękuje:) fakt śmiesznie wyszło:)
Czyli to co pisza, że Miłosze są bardzo skryte i mało mówne -tu obalamy?
Imiona bardzo mi się podobałją- a jak mówisz do synka - Miłoszek, miłek, ciekawi mnie ;-)

Miłoszek, Miłek, Miłonciu, Misiu oj jest tego :)
A skryty na pewno nie jest :) Zawsze wywali prosto z mostu i nigdy cię nie okłamie, dziwne bo dzieci lubią kłamać aby nie ponosić konsekwencji tego co niewłaściwie zrobiły ;)

Do góry