reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

Ja marzę o dziewczynce - Milence, jeśli jednak będzie chłopczyk to będzie Miłoszek lub Hubercik:)
Mamusie Miłoszka i HUbercika, napiszcie , jakie oni maja charakterki:-) eheeh

Mój Hubert jest niesamowicie dobrym i grzecznym dzieckiem. Wiem że każda matka chwali swoje, ale naprawdę.. niewiem czy w tym imieniu coś jest bo drugiego Huberta niema w okolicy. Wszystkie koleżanki przytakują mi że takie dziecko jak on to ze świecą szukać. Także POLECAM!!! Ciekawe jakie bedzie drugie???
Dal chłopca mam pewne - OSKAR dla dziewczynki wciąż się wacham... Maja, Iga, co chwile coś dokladam do mojej listy.

reklama
Ja jakoś od początku ciąży mam przeczucie że będzie to dziewczynka więc już nazywamy dzidzię Amelką:-) Jeśli jednak natura spłata figla to będzie Alan;-)
Z racji tego że nazwisko długie wybierałam krótkie imiona:-D

ja do mojego zestawu Lena i Maciej dorzucam jeszcze Daria :-)
Lena ślicznie ;-)

Ja chcialam Bartka ale moj kategorycznie sie nie zgodzil a Filip nam sie obu jakos podoba wiec zostaje :)
Filip jest super;-)
znam 3 Filipów i wszyscy rewelacyjni pod kazdym względem ;-)

u nas lalunia będzie Weronikaa królewicz Maxymilian

A mi ostatnio po głowie chodzi Wiktoria vel mała Wiki a dla chłopca to cholercia nie wiem synkowie maja tradycyjne imionka Paweł Mateusz bo po tatusiu nazwisko Kowalski wiec żadne oryginalne nie pasowało by np Oliver Kowalski czy Brajan Kowalski no byłby śmiech na sali teraz dzidziulek będzie miał inne nie najpospolitsze nazwisko więc z imieniem można poszaleć choć bez szaleństw,aby 3 maleństwo pasowało imieniem do imion braci ehhh ciężka sprawa z imieniem dla maluszka...

U nas ,aby nie zapeszyć narazie jest zdecydowane imie tylko dla dziewczynki- dość nietypowe -wielu osobom się nie podoba,ale słowo się rzekło i będzie Aniela. To imię mojej babci i wiąże się z tym pewna historia,tak "obiecałam" ...... dlatego nawet się nie zastanawiam musi być Anielka i juz :o)

No wlasnie tak to jest z tymi imionami ,ze kazde z kims nam sie kojarza i nawet jak nam sie podoba to pozniej nie bo tamten X albo tamta Y jest taka wredna ,zlosliwa itp. A Filipów tez znamy paru i jakos fajne chlopaki z nich hehe :)

reklama
Corka twierdzi ze bedzie miala siostrzyczke i wymysliła imie dla niej Paulinka, a Tatus uparty na chłopaka i chce Adriana lub Stanisława! A przy ostatnim badaniu usg maż zapyatł gina nieśmiało o płec, a ten mu na to: jak sie urodzi. to sie pan dowie. Dziwne, chyba nic nie widzial ze tak mężowi odpalil.

Do góry