Saraa
Fanka BB :)
A ja ostatnio czytalam , ze ktos dal synowi na imie Shrek - jak mozna to zrobic dziecku. A propo shreka to moj syn chodzi do przedszkola z Fiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja ostatnio czytalam , ze ktos dal synowi na imie Shrek - jak mozna to zrobic dziecku. A propo shreka to moj syn chodzi do przedszkola z Fiona
Bardzo ładne imionka, moje favourite :-) Oskar, Igor...może jeszcze Aleksander i Maksymilian(Max) . Dla dziewczynek odnajduję tyle pieknych imionek...dla chłopca własnie zaledwie kilka , ale nie ma zgodność w rodzinie :-) :-) :-) Zobaczymy co się wyklaruje.A ja myślę o imieniu dla chłopca: Igor, albo Oskar, a dla dziewczynki: Ania, Maja lub Roksana. Ale pewnie lista się jeszcze powiększy o typy mojego męża
Toshi widzę, że różni nas jeden dzionek do porodu
Kiedy dowiedziałaś się, ze pod serdusziem nosisz dziewczynkę, mi lekarz powiedział, że może przy nast wizycie, 7kwietnia- 18 tydz. będzie wstanie się określić
Moje niunie to Milenka lub Miłoszek:-) zobaczymy co Noszę pod serduszkiem