reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

U nas jest problem z imieniem, bo mi sie podoba Jaś ale wszyscy w rodzinie kręcą nosem, a dla dziewczynki Ewa albo Maja:-D ale moze jeszcze cos nam sie odwidzi i beda inne imiona:)

reklama
a u nas jak będzie dziewuszka to Nicola i żadne inne już mam to imie od 3 lat wybrane hehhehe no a dla chłpaczka? jeju i tu tkwi problem mnie podoba sie Oskar,Mikołaj,Wiktor,Kubuś...a mojemu sie te imiona nie podobaja :( on chciałby takie co mnie się nie widzą heheh...więc jak same widzicie jeśli będzie chłopak to damy mu na imie po mamusi Beata ;-);-);-);-);-);-);-) ah ja to się mam z tym moim :-D:-D:-D:-D

U nas jest problem z imieniem, bo mi sie podoba Jaś ale wszyscy w rodzinie kręcą nosem
W rodzinie mojego męża rodzina też kręciła nosem na imię a najbardziej straciło na tym dziecko. Dziewczynka u urzędzie ma na imię Dominika Oliwia, dziadkowie wołają na nią Julia, rodzice Oliwia a wszyscy inni Dominika. I jak tu nie zwariować??

Oj u mnie teściowa wręcz zła była że synkowi Miłosz daliśmy bo co to za imię, żadne święte (bo ona dewota), że wymyśliliśmy sobie itp.
Ale jej akurat zdanie mam w D....! :cool:

Jakos pomału dochodzimy do porozumienia z małżem w kwestii imienia/imion dla naszej drugiej pociechy: Adrianna lub Adrian; nawet do tego stopnia, ze wczoraj tesciowa na pytanie o to czy mamy juz wybrane imię, zgodnie odpowiedzielismy "mamy ale nie powiemy" :cool: heheeh musiałybyscie zobaczyc jej mine:rofl2:

Wiecie co z tymi imionami to zwariowac mozna. Jeszcze troche czasu mamy, a moja tesciowa to co chwile jakies pomysly podaje, ale takie, ze glowa mala. A to przeciez tylko i wylacznie rodzicow sprawa, jakie imionko bedzie, no nie?
My mamy juz pare pomyslow, dla dziewczynki: ANASTAZJA albo JULIA, a dla chlopaka MAKSYMILIAN.
Zobaczymy??? :-)

ja raczdej kieruję się kwestią gustu i tak
dla chłopczyka będzie : Marcel bądź Kornel:tak:
a dla dziewczyneczki : Marcela lub Kornelia :tak:

a:no:

przpraszam ze sie wtrace, jestem w trakcie starania sie o nastepna dzidzie i tak z nudow raczej mysle juz nad imionami :tak: i pozwolilam tu zajrzec sobie tez...

guuusia piekne imiona wybralas :tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry