Dziewczyny, a czym właściwie sie kierujecie przy wyborze imienia ? Ja kupiłam sobie juz dośc dawno imiennik i jak tylko jakies imie wpadło mi do głowy zaraz sprawdzalam co ono oznacza, dla jakiego znaku zodiaku jest najlepsze itp. Chyba przesadzam bo tak naprawdę samo imie nie determinuje tego jakim człowiekiem będzie w przyszłosci jego posiadacz lub posiadaczka :-) W moim wypadku i znak i imię idealnie oddaja moje cechy charakteru, ale to chyba czysty przypadek.
Teraz kiedy już na 99% wiem, że bede miala synka przynajmniej pole manewru sie zawężyło, ale i tak mam duzy problem z wyborem imienia, które bedzie nam sie podobało, bedzie mozna je ładnie zdrobnić, nie bedzie powodem w przyszlosci do jakis głupich zartów i gierek słownych ... uff, jakie to ciezkie ;-)
Teraz kiedy już na 99% wiem, że bede miala synka przynajmniej pole manewru sie zawężyło, ale i tak mam duzy problem z wyborem imienia, które bedzie nam sie podobało, bedzie mozna je ładnie zdrobnić, nie bedzie powodem w przyszlosci do jakis głupich zartów i gierek słownych ... uff, jakie to ciezkie ;-)