reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych fasolek

Monika odradzam patryka tak ma na imie mój brat i siostrzeniec od strony męża diabły wcielone róznica 27 lat a normalnie zakopac to mało :D

reklama
Hej. A ja ostatnio wkońcu wybrałam imię dla dzidziusia jak okaże się synkiem : Patryk Albert, powiedziałam o tym mojej mamie a ona na to że i tak to będzie dziewczyna :-) tak czy owak mężusiowi się imiona spodobały bo nie mogło być inaczej :-D
MOnika i tak masz problem z glowy bo dziewczynka moze miec na imie Patrycja Albertyna :)

A ja chyba w koncu mam imie dla mojego synka - Maksym :-). Zawsze podobało mi sie imie Max, ale jakoś byłam przekonana, że mój M nie zaakceptuje go, wiec nawet nie pytałam. Jakos tak niesmiało wspomnialam, że może by tak Max, a tu pełne zaskoczenie bo M odpowiedział, że może być :-D Jestem ciekawa czy wytrwamy przy tym imieniu czy za chwilke znowu bede Wam pisał o nowej propozycji ;-)

Kasia Irlandka-Hehe z Patrycją nie da rady bo już jedna w rodzinie jest i to od strony męża więc tak samo by się nazywały :-D Agata077 dzięki za podpowiedź- to może ja się dokładniej nad tym zastanowie :-D wkońcu trochę czasu jeszcze mam.

Jeszcze nie znam płci Dzidziusia, ale imiona są wybrane:)
Dziewczynka będzie Weronika a chłopiec Aleksander- z wyborem imienia dla synusia było ciężko, ja chciałam Filipka a mój Kochany Wiktora, w końcu mi się podobało imię Aleks, Jemu Olek i został Aleksander:-) czysty kompromis:-)

Pisałam tu jakiś miesiąc temu i byłam zdecydowana na Filipa albo Adama bo tak chciał tatuś dziecka,ale już się rozmyśliłam.Jeżeli będzie chłopiec to Adrian a jak dziewczynka to Karolina albo Julia :-),myślę że jak zobaczę maleństwo to dopiero wtedy się zdecyduje:-).Co wy dziewczyny o tych imionach sądzicie ??

Mnie tez podoba sie Filipek nawet ostatnio mowie do meza ze jak bedzie chlopak to Filip,ale on stwierdzil ze chce Mateuszka,niewiem skad mu to imie przyszlo do glowy bo jak sie go pytalam przez ostatnie dni czy ma jakis pomysl na imie to niewiedzial,ale pojde na kompromis bo Viktorie ja chcialam.A na dziewczynke jeszcze nie mam zadnego pomyslu...

reklama
Do góry